Image 1
Image 2

Azi are loc la cel mai frumos spectacol muzical pentru copii – Crăciunul în jurul lumii

Evenimentul este unul caritabil, iar biletele se găsesc la Mica Publicitate, strada Micu Klein nr. 2, sau la fața locului
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Evenimentul este unul caritabil, iar biletele se găsesc la Mica Publicitate, strada Micu Klein nr. 2, sau la faţa locului
Evenimentul este unul caritabil, iar biletele se găsesc la Mica Publicitate, strada Micu Klein nr. 2, sau la faţa locului

Evenimentul este unul caritabil, iar biletele se găsesc la Mica Publicitate, strada Micu Klein nr. 2, sau la faţa locului

Peste doar o săptămână e sărbătoarea Crăciunului, sărbătoarea Naşterii Domnului. Copilaşii aşteaptă ca sub pomul împodobit să îşi găsească darurile de la Moş Crăciun. Toţi copiii din lumea aceasta ar trebui să aibă un brad, să aibă o masă încărcată de sărbători, să simtă magia Crăciunului. Şi fiecare dintre noi putem deveni spiriduşi ai lui Moş Crăciun!

În această după-masă, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Zâna cea Bună, Spiriduşul Ghiduş, Mr. Nicu şi Caravana Anima, printr-un spectacol muzical caritabil pus în scenă de Informaţia TV şi Informaţia Zilei, vor să facă o faptă bună alături de toţi cei care vor fi prezenţi în sală să pornească alături într-o călătorie de vis în care să descopere cum se sărbătoreşte Crăciunul în jurul lumii. Participând la spectacolul muzical “Crăciunul în jurul lumii” putem şi noi să dăm o mână de ajutor, putem chiar noi, ca spectatori, să schimbăm în bine lumea în care trăiesc aceste sufleţele. Putem dărui.

Şi ne-am propus ca în rândurile de mai jos să vă prezentăm povestea familiei în sufletul căreia 24 de copilaşi au un loc special şi pentru care e pus în scenă acest minunat spectacol.

Dana şi Mihai Micula – părinţi pentru 24 de sufleţele

În urmă cu doi ani şi jumătate, soţii Mihai şi Dana Micula au pus bazele Asociaţiei non-profit Casa Speranţei din Satu Mare. Au devenit din acel moment părinţii unor copilaşi deosebiţi. 24 la număr. Le-au oferit nu doar un acoperiş deasupra capului, le-au oferit şi le dăruiesc zi de zi dragostea lor, grija şi atenţia de care fiecare copil din lume are nevoie pentru a creşte şi a se dezvolta armonios. Au deschis două case, una la Satu Mare şi una la Mărtineşti, în fiecare casă locuind câte 12 copii. Majoritatea au sub 10 ani, cei 24 de copii ai familiei Micula având vârsta cuprinsă între 2 şi 16 ani.

Cei doi părinţi cu inima mare au grijă de ei, toţi merg la şcoală şi la grădiniţă, se consideră fraţi între ei şi cresc ocrotiţi de Mihai şi Dana, cei cărora le spun tată şi mamă şi care prin asociaţia non-profit pe care o au se străduiesc din sponsorizări să îi ajute să crească mari şi frumoşi. să aibă parte de acelaşi start în viaţă pe care îl are orice copil care are parte de o familie.

Spectatori în rol de spiriduşi ai lui Moş Crăciun

Pentru aceste suflete gingaşe şi pentru copiii şi părinţii care vor să se simtă minunat urmărind un spectacol de calitate şi ajutând, în 17 decembrie, pe scena Casei de Cultură, evoluează Zâna cea Bună, Spiriduşul Ghiduş, Mr. Nicu şi Caravana Anima. Evenimentul are loc azi, 17 decembrie 2014, la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar spiriduşii lui Moş Crăciun suntem chiar noi, spectatorii. “Crăciunul în jurul lumii” este un spectacol muzical caritabil. Toţi cei care vor participa la acest frumos spectacol vor deveni, în prag de Moş Crăciun, spiriduşi ai Moşului. Banii strânşi din vânzarea biletelor se îndreaptă către cei 24 de copii de care are grijă organizaţia nonguvernamentală “Casa Speranţei”.

Preţul unui bilet este 20 lei, iar bilete se găsesc la Mica Publicitate Informaţia Zilei, strada Micu Klein nr. 2 şi la faţa locului, înainte de începerea spectacolului, la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns