21 de permise de conducere au fost suspendate miercuri în judeţul Satu Mare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în 3 august activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 63 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 conducători auto.

Exemple:
• 15 conducători auto, cu vârste cuprinse între 23 şi 52 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 101-119 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.
• 5 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 şi 62 de ani au fost identificaţi în trafic, pe DN19, în localitatea Vama, în timp ce efectuau manevra de depăşire neregulamentară.
• Un conducător auto, de 27 de ani, din Satu Mare, a fost identificat, în trafic, manifestând un comportament agresiv în conducerea vehicului pe drumurile publice prin realizarea intenţionată a unui derapaj controlat al autoturismului în vederea întoarcerii acestuia.

Persoană cercetată pentru săvârşirea furt

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuează verificări, faţă de o femeie, de 29 de ani, din Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În fapt, la data de 3 august, în timp ce se afla pe terasa unui local din municipiul Satu Mare, profitând de neatenţia unui bărbat, de 36 de ani, aflat în proximitatea sa, femeia, ar fi sustras de la acesta, o sumă de bani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517