Image 1
Image 2

HOROSCOP 26.07.2014

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.07
Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Când vezi că toată familia participă la înfăptuirea marelui tău vis, prinzi şi tu aripi să mergi şi mai departe. Când îţi pierzi speranţa, ajunge să primeşti din partea unei persoane dragi un stimulent şi totul merge ca pe roate.

TAUR. Pleci într-o deplasare, nu tocmai în interes de serviciu, dar are totuşi o legătură cu munca ta. Fii cu ochii în patru, căci în curând vei cunoaşte pe cineva, iar satisfacţia acestei călătorii ar putea fi mai mult sentimentală decât profesională.

GEMENI. Priveşti cu suspiciune reuşita unor colegi care fac prea multă zarvă pe marginea acestui moment. Ori nu crezi că au ajuns aici pe căi corecte, ori consideri că exagerează în privinţa importanţei rezultatului pe care l-au obţinut.

RAC. Deşi tu nu ţi-ai dorit acest lucru, va trebui să-ţi iei rămas bun de la o acţiune, care trebuie încheiată acum. Ai fi vrut să mai ţină puţin, dar nu se poate, însă ceea ce urmează acum îţi va oferi şi mai multă plăcere decât ceea ce închei.

LEU. Cineva intervine în sprijinul tău astăzi, chiar dacă asta i-ar răsturna lui nişte planuri, dar sacrificiile sale te scot pe tine din impas. Nu uita să-ţi arăţi recunoştinţa pentru ceea ce a făcut pentru tine şi, când va avea şi el nevoie, ajută-l!

FECIOARĂ. Dialogul purtat cu un prieten apropiat ar putea avea un efect benefic asupra psihicului tău. Parcă ţi-ar spune o mare taină şi acum te simţi mai sigur pe tine. Vei şti de acum pe ce să te bazezi, iar îndoielile ce te frământau dispar.

BALANŢĂ. Rezolvi o situaţie care, dacă nu ar fi fost reparată acum, ar fi avut o evoluţie greşită, pe care abia la final ai fi descoperit-o. Noroc că ţi-ai dat seama din timp, când încă se rezolvă uşor, căci mai târziu ar fi fost mult mai greu.

SCORPION. Unii nu înţeleg cum poţi fi atât de liniştit înaintea unui eveniment care lor le provoacă mereu o stare de nesiguranţă. Ştii tu ce ştii, tu eşti bine pregătit, deci n-are niciun rost să te laşi influenţat de zvonuri sau de starea celorlalţi.

SĂGETĂTOR. Indiferent că ai sau nu o poziţie de lider, tu joci un rol cheie în orice colectiv. Cei din jur recunosc că eşti foarte bine pregătit în multe domenii şi apelează la tine întotdeauna când este nevoie, ştiind că îi ajuţi cu drag oricând.

CAPRICORN. Trebuie să te lupţi pentru cauza ta, dar pe tine nu te sperie competiţia. Ai argumente puternice, cunoştinţe solide, dar trebuie să fii atent cum le vei utiliza, ca să nu laşi agresivitatea să se infiltreze în modul tău de exprimare.

VĂRSĂTOR. E ceva sărbătoare în mediul tău apropiat, se pare că un prieten are ceva de celebrat şi participi, trup şi suflet, la bucuria lui. La locul de muncă se pot afla veşti bune sau culegi roadele unui proiect de succes la care ai muncit.

PEŞTI. Scapi ca prin minune de un pericol, ceea ce te face să-ţi dai seama cât de norocos poţi fi uneori. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu un grad mare de risc, care pe alţii i-ar înspăimânta, de nu ar mai fi buni de nimic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with