Image 1
Image 2
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rac(21 iunie - 20 iulie)
Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.07
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Persoanele cu mai multă experiență îți oferă siguranța de care ai nevoie. Înveți lucruri noi, iar sfaturile oferite te vor ajuta să iei decizia bună în problema care te frământă. Ești foarte aproape de luminița de la capătul tunelului.

TAUR. Amintirile plăcute sunt pansamentul sufletului tău. Retrăiești clipele frumoase petrecute alături de persoana iubită și ai regretul că nimic nu e veșnic. Nu lăsa melancolia să te afecteze pentru că la serviciu ai nevoie de energie și concentrare.

GEMENI. Nu uita că vorbele dor așa că ar fi bine să-ți măsori glumele. Nu toată lumea gustă bancurile tale și s-ar putea ca fără voia ta să rănești pe cineva. Fii mai cumpătat și nu uita că tonul folosit se poate interpreta într-un mod greșit.

RAC. Totul pare să fie roz azi. La serviciu lucrurile merg bine, acasă familia este alături de tine, iar tu ești într-o formă de invidiat. Acum este momentul să rezolvi acel lucru pe care din lipsă de chef l-ai tot amânat. Totul este de partea ta.

LEU. Firea ta luptătoare nu te lasă să-ți arăți sentimentele. Nu vrei să pari slab, dar nu uita că și tu ești om. Să spui ce ai pe suflet nu este o dovadă de slăbiciune, din contră. Te va ajuta să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima vreme.

FECIOARĂ. Partenerul de viață îți va fi alături mai mult ca oricând. Toate activitățile familiale le puteți împărți și treaba va merge foarte bine. La sfârșitul zilei să-i mulțumești, astfel va înțelege că ți-a fost de folos și că apreciezi ajutorul lui.

BALANȚĂ. Atitudinea ta de învingător te va ajuta să duci la bun sfârșit un proiect în care ai investit multă energie. Te simți fericit, cu atât mai mult cu cât acum vei putea petrece mai mult timp alături de familia ta. O vacanță v-ar prinde bine tuturor.

SCORPION. Pentru a te înțelege bine cu cei din jur trebuie să te acomodezi după ei. Încăpățânarea lor întrece orice limite, dar calmul tău te va ajuta să rezolvi orice situație neplăcută. La sfârșitul zilei vei înțelege că oamenii nu pot fi schimbați.

SĂGETĂTOR. Ca să pari credibil în fața persoanei iubite trebuie să te străduiești mai mult. Câteva cuvinte frumoase nu ajung pentru a-i dovedi că o iubești. Faptele întotdeauna vorbesc, așa că un mic cadou ar fi binevenit. Cu siguranță va aprecia gestul tău.

CAPRICORN. Nu ești în apele tale și să-ți păstrezi interesul pare cel mai greu lucru. Pentru a ieși din starea asta ar trebui să schimbi ceva. Poate o activitate nouă îți va schimba starea de spirit și vei redeveni persoana veselă pe care toată lumea o vrea prin preajmă.

VĂRSĂTOR. Căldura de afară simți că te moleșește, dar firea ta veselă te ajută să te repui pe picioare. La locul de muncă ești foarte solicitat și nu ai timp de lenevit. Un coleg îți va cere ajutorul și nu vei putea să-l refuzi, niciodată nu se știe când vei avea și tu nevoie.

PEȘTI. Banii îți dau bătăi de cap zilele acestea. Te gândești cum să-i împarți, dar nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Ai suficiente resurse încât să-ți planifici concediul mult dorit alături de familie. Evită doar cumpărăturile care nu sunt necesare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with