190.000 de teste Covid au ajuns în şcolile din judeţul Satu Mare

Scris de Mihai Sălceanu, 26 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Teste Covid elevi

Marţi, 25 ianuarie în judeţul Satu Mare au ajuns aproximativ 190.000 de teste, potrivit datelor furnizate de Anişoara Boitor, inspector şcolar general. Acestea ajung pentru patru testări. Testele au fost distribuite marţi reprezentanţilor şcolilor la Centrul de carte al Inspectoratului Şcolar situat pe strada Vulturului, lângă Grădiniţa 21 din municipiul Satu Mare. Majoritatea elevilor din judeţul Satu Mare îşi vor face primul test joi dimineaţa.

Pungile conţin câte două kituri de testare, sunt produse în China iar firma importatoare este Best Achiziţii SRL din Bucureşti. Spre bucuria cadrelor sanitare şi didactice, testele nu mai trebuie ambalate. Acestea vor fi distribuite exact aşa cum au venit.

Pungile conţin două casete de test, 2 tuburi colectoare, 2 tubuleţe de reactivi, 2 colectoare de salivă, instrucţiuni şi un certificat de calitate scris în chineză, cu o ştampilă cu steluţă roşie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517