160 de şoferi amendaţi miercuri în Satu Mare

Scris de I. Z., 16 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat ieri, 14 septembrie, activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi pe întreaga rază a judeţului.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 37000 de lei.

Bărbat cercetat de braconaj cinegetic

În 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic. Astfel, poliţiştii au identificat un bărbat, de 33 de ani, din judeţul Satu Mare, care ar fi desfăşurat acte de braconaj, cu câini din rasa ogar, pe un fond de vânătoare aparţinând AJVSPS Satu Mare. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, în forma practicării vănătorii cu ogari sau metişi de ogari.

O tânără de 21 de ani, verificată pentru furt

Poliţiştii sătmăreni efectuează verificări faţă de o tânără, de 21 de ani, din Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
În fapt, la data de 14 septembrie a.c., tânăra ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Întreg prejudiciul cauzat a fost recuperat.
Verificările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale ale persoanei în cauză.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517