00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

15.000 pachete de ţigări de contrabandă descoperite la Cămărzana

În 20 iunie, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare a observat, la un imobil nelocuit din comuna Cămârzana, la aproximativ 2.500 metri de frontieră, o persoană care încărca într-un autoturism mai multe colete cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanei respective, constatându-se că este un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare. În interiorul autoturismului, bărbatul încărcase deja şase colete cu ţigări, iar în imobil au mai fost observate alte colete. Ulterior, pe timpul derulării cercetărilor, cu acordul proprietarului imobilului, poliţiştii de frontieră au verificat incinta acestuia, unde au fost descoperite alte 24 de colete cu ţigări.

Totodată, în imediata apropiere a zonei, într-un alt autoturism, poliţiştii de frontieră au identificat-o şi pe soţia celui care a fost surprins încărcând baxurile cu ţigări în maşină. Aceasta avea rolul de a supraveghea zona.

Cele două persoane, autoturismul şi întreaga cantitate de ţigări au fost duse la sediul Sectorului P. F. Negreşti Oaş pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări, fără timbru, de provenienţă ucraineană, în valoare de 175.500 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul depistat cu ţigări, un Seat Alhambra în valoare de 9.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negreşti Oaş.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii de frontieră efectuează în continuare verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.