140 de şoferi amendaţi într-o singură zi în Satu Mare

Continuă acţiunile de verificare. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în 2 august activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi pe întreaga rază a judeţului.
Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 140 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto, dintre care 5 au fost depistaţi de aparatura radar circulând cu viteze cu peste 50 km/h peste limita legală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517