13 medici au primit cheile apartamentelor ANL de pe str. Tudor Vladimirescu din Satu Mare | Informaţia Zilei

13 medici au primit cheile apartamentelor ANL de pe str. Tudor Vladimirescu din Satu Mare

Scris de I. Z., 07 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

13 medici din Satu Mare, Cluj, Oradea şi Bucureşti, care lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, se pot muta în noile locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) pentru tinerii specialişti din sănătate, locuinţe aflate în administrarea Consiliului Judeţean. Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, şi vicepreşedintele Ioan Rus le-au înmânat medicilor contractele de închiriere şi cheile apartamentelor.

Medicilor le-au fost repartizate locuinţe cu una şi două camere, având suprafeţe cuprinse între 39 şi 52 de metri pătraţi. Apartamentele sunt amplasate în centrul municipiului Satu Mare, pe strada Tudor Vladimirescu, iar locatarii vor avea de plătit o chirie lunară cuprinsă între 175 şi 280 de lei. Locuinţele sunt prevăzute cu terase spaţioase şi locuri de parcare în curtea interioară. În blocul de locuinţe ANL au mai rămas de închiriat 3 apartamente cu câte o cameră.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517