Image 1
Image 2
Pizza fără blat
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Pizza fără blat
Pizza fără blat

Ingredientele necesare:

500 grame parizer (în cazul în care nu consumaţi mezeluri, puteţi înlocui parizerul cu şuncă de casă. Va ieşi mai delicioasă!);
500 grame caşcaval;
o cutie cu ciuperci;
o cană cu lapte (250 de mililitri);
o cană cu făină;
6 sau 7 ouă;
ketchup sau sos alb (care se poate prepara foarte uşor tot acasă).

Mod de preparare:

Începeţi prin mărunţirea parizerului sau şuncii. Apoi, se rad 300 de grame de caşcaval, şi se amestecă în bolul cu ciuperci. Acestea trebuie puţin strecurate înainte. Se iau ouăle, laptele şi făina şi se amestecă, până când compoziţia devine ca o smântână.

Apoi, se adaugă compoziţia în bolul cu ciuperci şi caşcaval, după care se amestecă. Jumătate din amestec se toară într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, şi se lasă puţin la închegat.

După ce s-a închegat puţin, peste amestec se pot presăra ardei tăiaţi mărunt, (chiar iuţi, dacă vă plac), pentru un aspect mai plăcut, dar şi pentru un gust mai bun.

Pentru ca amestecul din tavă să fie mai compact, deasupra se poate răzui restul de caşcaval, înainte de a se pune la cuptor.

Tava trebuie lăsată la cuptor, până când amestecul s-a rumenit. Odată ce pizza este coaptă, se lasă puţin la răcit, după care se feliază.

Mod de servire:

Se poate servi rece sau caldă, după preferinţe, cu sos roşu ori alb, preparate în casă, după nişte reţete simple.
Vom reveni cu reţete pentru diferite sosuri pentru pizza.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Gustări sănătoase pentru iarnă

În sezonul cald găsim o gamă largă de produse care să ne ofere energia necesară pentru toată ziua. Însă iarna este indicat să schimbăm meniul. Nutriţioniştii recomandă 5 gustări care să îţi confere o stare de spirit bună.