Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

10 poliţişti, avansaţi în grad de Ziua Naţională

Scris de I. Z., 01 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, 29 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, a fost organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, o şedinţă festivă.

În cadrul acestei şedinţe festive au fost avansaţi pentru merite excepţionale în activitatea profesională,  în gradul profesional următor, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 2 ofiţeri de poliţie.

De asemenea, au fost avansaţi pentru merite excepţionale în activitatea profesională,  în gradul profesional următor, prin Dispoziţia Inspectorului Şef 8 agenţi de poliţie.

Tot în cadrul şedinţei festive au fost numiţi în funcţie prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 7 poliţişti care au promovat examenul de trecere în corpul ofiţerilor de poliţie în cadrul structurilor de investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. Toţi poliţiştii au fost avansaţi la gradul de subinspector de poliţie.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi Informaţia Zilei le doreşte mult succes şi împliniri atât în plan personal, cât şi în plan profesional!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.