1.170 pachete cu ţigări descoperite de un câine la Halmeu | Informaţia Zilei

1.170 pachete cu ţigări descoperite de un câine la Halmeu

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit miercuri, 8 mai, ascunse într-un spaţiu special amenajat în rezervorul şi bordul unui autoturism, 1.170 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Cetăţeanul ucrainean P.M., în vârstă de 62 de ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Ucraina. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei şi bagajelor.

Astfel, cu ajutorul câinelui de serviciu de la Biroul Vamal Halmeu, Foxi, a descoperit ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în rezervorul şi bordul autoturismului, cantitatea de 1.170 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări,în valoare de 5.265 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor. Totodată, împotriva cetăţeanului ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioada de 5 ani.

Abonează-te acum Online!
  1. nicu a spus: 12 mai 2019, ora 14:35

    Foarte bine sa procedat va intreb in piataSomes cind urmeaza sa faceti ordine te opreste si nauzi altceva tigari,tigari.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345