Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan – Prima Gym 08.06 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adriana Laszlo, titlul emisiunii: Lumea copiilor, o lume fără griji 08.40 Spiriduş Ghiduş 10.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Alin Pop, titlul emisiunii: Drama învăţământului de la sate 11.19 Teleshopping 11.38 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Taina Spovedaniei - Istorie şi actualitate 12.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumele exotice - pasiunea unei familii din Tiream 13.31 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitaţi Marcel Maruşca şi Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: De ce nu vor sătmărenii tineri să se angajeze? 14.20 Teleshopping 14.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Ivaszuk - report la 4.420 de zile 15.47 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.03 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 17.43 Educaţie, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Nichita Sulyok Julianna şi Papp Fejer Olga, titlul emisiunii: Iskolaba megy a gyerek 17.43 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitaţi Tiberiu Csik şi Ioan Câmpan – FC Olimpia

viol in padure    O fată de 14 ani a căzut victimă a încrederii faţă de prietenul său mai mare. În seara de 11 august, acesta a chemat-o la un suc. Spunându-i că ar vrea să petreacă clipe frumoase în alt loc, a dus-o la Vama, în locul numit Puturoasa. Acolo însă au fost de faţă încă 4 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani.

» Citeşte restul articolului

Regallis

Editorial

Vezi Arhiva

Dilemele PNL

     Plan sau doar o simplă încurajare, declaraţia lui Vasile Blaga că alegerile de anul viitor trebuie să prindă PNL la guvernare, va stârni nenumărate discuţii. Niciun partid nu se simte bine în opoziţie. Este de datoria politicienilor care nu se află la putere să ceară demisia premierului şi să critice acţiunile guvernului, dar PNL se află într-o situaţie specială. Liberalii şi democrat liberalii au ales un candidat potrivit cu care au reuşit să câştige alegerile prezidenţiale înainte de fuziunea partidelor.

» Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum
MB Europa

Actualitatea:

Vezi Arhiva

Circulaţie blocată pe o autostradă din Ungaria, în urma controalelor impuse de Austria

O coadă de autovehicule de 20 de kilometri s-a format, luni, pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane.

UPDATE: Un tren ungar transportând între 300 şi 400 de imigranţi cu destinaţia Munchen (sud-estul Germaniei) a fost blocat luni la frontiera cu Austria, la scurt timp după plecarea din Budapesta, a anunţat poliţia austriacă. » Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum
Restaurant POESIS

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Cu cine ar trebui să voteze pensionarii la alegerile din 2016?

Sedinta pensionari la Prefectura Satu Mare

Sedinta pensionari la Prefectura Satu Mare

Odată pe lună, la Prefectura Satu Mare, asociaţiile de pensionari se întâlnesc cu autorităţile şi discută problemele ivite în judeţ. În principiu, punând pe tapet diverse probleme, de mai multe ori, fac presiune pe autorităţi. De pildă la ultima şedinţă s-a discutat despre catargul tricolor ce ar trebui amplasat în faţa clădirii Finanţelor, Hotelul Dacia, Grădina Romei, situaţia unei ferme din Dindeştiu Mic etc.

» Citeşte restul articolului

30 august 2015 comentează acum
Alma Spa

Locale:

Vezi Arhiva

Ziua legumicultorului – ediţia a II -a de la Pişcolt a fost o reuşită

Localnici şi invitaţi la Ziua legumicultorului de la Pişcolt

Localnici şi invitaţi la Ziua legumicultorului de la Pişcolt

 

Duminică, 30 august, la Pişcolt, a avut loc cea de a doua ediţie a Zilei legumicultorului, manifestare care se confundă în fapt cu ziua comunei. Aşa cum a subliniat primarul Cosmin Varga, iniţial era sub semnul incertitudinii organizarea acestei manifestări. S-a aprobat ca principiu în prima parte a anului, dar se aşteptau banii pentru a susţine cheltuielile. Rectificarea bugetară a rezolvat şi această problemă.

» Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum

Social:

Vezi Arhiva

Crescătorii de oi ameninţă cu protestele

Turmă de oi

Turmă de oi

Seceta a afectat deosebit de mult atât păşunile şi pajiştile naturale, cât şi culturile de plante furajere. Crescătorii de oi ameninţă cu protestele dacă ministerul nu va găsi modalitatea de a sprijini financiar aceşti fermieri ale căror încasări au ajuns să fie diminuate la jumătate. În plus, animalele pierd în greutate ca urmare a lipsei de masă verde pe păşuni.

» Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum

Economic:

Vezi Arhiva

PNL nu va mai depune amendamente la Codul fiscal

Vasile Blaga

Vasile Blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că PNL nu va mai mai depune alte amendamente la Codul fiscal, în afara celor asupra cărora liderii partidelor politice s-au înţeles în cadrul întâlnirii de joi, afirmând că proiectul Codului Fiscal ar putea ajunge lunea viitoare la promulgare. » Citeşte restul articolului

29 august 2015 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.09
Ne aflăm în zodia FECIOARĂ
» Citeşte restul articolului

01 septembrie 2015 comentează acum

Magazin:

Vezi Arhiva

Porcul vietnamez poate deveni animal de companie

Purcei din rasa Vietnamez

Purcei din rasa Vietnamez

Despre porcul vietnamez, cel care câştigă tot mai mult teren inclusiv în rândurile sătmărenilor, se spun multe. Majoritatea celor care se încumetă şi nu greşesc, să crească această rasă de porci se gândesc la faptul că vor consuma carne fără colesterol şi ecologică. Hrana de bază fiind verdeaţa. Sunt prea puţini cei care au în vedere faptul că porcii din această rasă sunt de regulă docili şi numai buni pentru dresat, ceea ce le poate oferi şi statutul de animal de companie.

» Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Clătite cu fructe de pădure

Clatite cu fructe de padure

Clatite cu fructe de padure

Ingrediente:

10 clătite, un pahar de fructe de pădure (de care găsiţi: zmeruă, afine, eventuel mure), un praf de budică (se poate utiliza de zmeură, de fructe de pădure, de vanilie, sau eventual cu frişcă), 400 ml lapte dulce, 5 linguri de zahăr, un plic de zahăr vanilat.
» Citeşte restul articolului

19 august 2015 comentează acum