Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mark Torok, Oana Laslău, titlul emisiunii: Iniţiativele tinerilor sătmăreni (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea, titlul emisiunii: După Brexit românii vor putea intra fără viză în Marea Britanie (reluare) 02.26 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 03.26 Danţu la Şură din Soconzel, tradiţie şi actualitate 04.07 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Radica Kapitany 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Maria Pop, titlul emisiunii: Fructele de pădure şi antioxidanţii 05.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Tinerii nu sunt atraşi de afacerile în agricultură 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mark Torok, Oana Laslău, titlul emisiunii: Iniţiativele tinerilor sătmăreni (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Pe urmele pelerinilor de odinioară 10.26 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea, titlul emisiunii: După Brexit românii vor putea intra fără viză în Marea Britanie (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Cine plăteşte pentru serviciile de sănătate din străinătate 14.30 Teleshopping 14.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Bartok Gurzău Ioan, titlul emisiunii: Festivalul Viei şi Vinului- o tradiţie la Beltiug 15.46 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugeniu Avram – raport la 9.870 de zile 16.53 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii modern în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 17.50 Meci de fotbal, FC Olimpia-Academia Clinceni 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Alexandru Zotta la 75 de ani 22.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Vasile Andrieş, titlul emisiunii: Rolul polderelor şi al zonelor umede în reducerea riscului inundaţiilor 23.30 Știri
Mantabros
Familia Mona

Familia Mona

În urmă cu câteva zile, un poliţist a fost filmat în timp ce îşi alerga soţia în curtea Spitalului Judeţean Satu Mare. Mass-media l-a acuzat că şi-a bătut soţia.

În realitate, poliţistul Raul Mona avea bănuieli că soţia lui primise nişte SMS-uri de la un coleg poliţist.

» Citeşte restul articolului

Mantabros

Editorial

Vezi Arhiva

Cine salvează USR?

Din diverse cauze cel mai nou partid nu a primit atenţia cuvenită nici din partea presei, nici din partea publicului. USR pare să se fi născut orfan. De fapt s-a născut din nimic. Un ONG condus de un tip care reclama pe toată lumea din Bucureşti în momentul în care se ridica o construcţie, se afecta un parc, se distrugea o clădire veche, s-a decis să candideze la alegerile locale şi a obţinut un scor neaşteptat. Uniunea Salvaţi Bucureştiul s-a transformat în Uniunea Salvaţi România şi a ajuns a treia forţă politică din parlament.

» Citeşte restul articolului

18 august 2017 comentează acum
Noki Food
MB Europa

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

În ce situaţii poţi să-ţi baţi nevasta?

Familia Mona

Familia Mona

Poliţistul Raul ­Mona şi-a alergat nevasta din dragoste amestecată cu gelozie

Duminică, 13 august, poliţistul Raul Mona şi-a agresat soţia în curtea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare. Scena a fost filmată de locatarii blocului din zonă. Astfel, telenovela poliţistului Raul Mona şi a soţiei sale Teodora Mona a făcut înconjorul ţării.

» Citeşte restul articolului

16 august 2017 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Sport:

Vezi Arhiva

Prima înfrângere pentru Olimpia, la scor de neprezentare

CS Mioveni s-a impus vineri cu 3-0 (1-0)

Odată cu runda a treia din Liga 2 a venit şi prima înfrângere pentru FC Olimpia Satu Mare. Trupa lui Tiberiu Selymes s-a aflat vineri în judeţul Argeş unde a întâlnit pe CS Mioveni. În faţa unei echipe având un plus de experienţă, de omogenitate, sătmărenii n-au fost periculoşi şi s-au întors acasă cu zero puncte şi trei goluri încasate.

» Citeşte restul articolului

18 august 2017 comentează acum

Religie:

Vezi Arhiva

Preotul romano-catolic Láng Pál a trecut în eternitate

Preot Lang Pal

Preot Lang Pal

Episcopia Romano-Catolică de Satu Mare și Seminarul Misionar Diecezan Redemptoris Mater, cu profundă îndurerare, dar împăcată cu voința lui Dumnezeu, îi anunță pe toți credincioșii diecezei, precum și pe toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, că la vârsta sa de 76 de ani și după 52 de ani de preoție, în 15 august, ziua sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, canonicul Láng Pál, protopop onorific, paroh pensionar, coordonatorul spiritual al Redemptoris Mater, a trecut în eternitate.

» Citeşte restul articolului

16 august 2017 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 19.08

Ne aflăm în zodia LEU

» Citeşte restul articolului

19 august 2017 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Borş de hribi

Borş de hribi

Borş de hribi

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 500 grame hribi, 2 morcovi, un păstârnac, o felie mare de ţelină, 500 ml borş, 20 gr. făină, 2 cepe, 100 gr. smântână, sare, piper, ulei, parmezan. » Citeşte restul articolului

09 august 2017 comentează acum