Program ITV: 06.24 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Andreea Seleş 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.57 Info studio, cu Dan Mihai Şuta, invitat Liviu Pop, titlul emisiunii: O viaţă în slujba dreptului 09.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Alexandra Riţiu, titlul emisiunii: Ce rol joacă viaţa sexuală în relaţia de cuplu? 09.34 Teleshopping 10.00 Spiriduş Ghiduş 11.12 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adrian Havrincea, titlul emisiunii: Utilitatea textului argumentativ în viaţa de zi cu zi 12.00 300 de ani de la naşterea episcopului şi omului de cultură Grigore Maior 12.50 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Problema deşeurilor, perpetuată şi în 2016? 13.22 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu, titlul emisiunii: Primele rezultate ale tratamentului fără interferon 14.00 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlul emisiunii: Citricele-Vitamina C în sezonul rece 14.58 Teleshopping 15.17 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, retrospectiva săptămânii 17.30 Religie, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Pallai Bela şi Barta Barnabas, titlul emisiunii: A Lourdes-i jelenes, a beteg es a Nagybojt (Arătarea de la Lourdes, bolnavii şi Postul Mare) 18.21 Concert Inedit 19.43 Viitorul unui vechi instrument - Tulnicul 20.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Claudiu Govor, titlul emisiunii: Fonduri europene pentru fermieri 20.47 Concert la filarmonică 21.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi Sebastian David şi Cosmin Mureşan
izvorean-asoc crescatori vaci

izvorean-asoc crescatori vaci

În anul 2015, la depunerea cererilor de subvenţie pentru păşunile comunale se anunţa că începând cu anul 2016, acest sprijin se va putea solicita doar de către cooperative şi de către grupurile de producători legal constituite.

Mai sunt mai puţin de trei săptămâni până la 1 martie, data probabilă de deschidere a campaniei 2016 pentru depunerea cererilor de subvenţie, iar asociaţiile crescătorilor de animale nu s-au transformat în cooperative, grupuri de producători sau organizaţie de producători.

» Citeşte restul articolului

Regallis

Editorial

Vezi Arhiva

Un model de campanie care nu trebuie urmat

PNL nu se poate lăuda că este un partid avantajat în mod deosebit pentru că a dat președintele. Cea mai mare reușită a sa este că l-a debarcat pe Victor Ponta. Aici ar trebui pusă în balanță și nevoia de răzbunare a lui Klaus Iohannis. PSD a dus o campanie prezidențială murdară. Victor Ponta a depășit limitele admisibile ale unei confruntări politice. Nu a lăsat nicio portiță deschisă spre un dialog civilizat, în limitele instituționale. Dând crezare tuturor sondajelor, Ponta se vedea președinte. Prin urmare nu vedea niciun motiv să se poarte reverențios cu contracandidatul său.

» Citeşte restul articolului

13 februarie 2016 comentează acum
Casa Ardeleanului

Actualitatea:

Vezi Arhiva

Luni are loc Gala Laureaţilor Sătmăreni 2015

Gala Laureatilor afisConsiliul Județean Satu Mare răsplătește performanța și anul acesta. Luni, 15 februarie 2015, ora 17:00 are loc Gala Laureaților Sătmăreni 2015 la Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare în cadrul căreia vor fi premiate personalitățile cu rezultate remarcabile în domeniile în care activează. Acestea vor fi recompensate cu diplome de merit pentru domeniile „Cultură, artă”, „Învățământ, educație”, „Cercetare” şi „Sport”.

» Citeşte restul articolului

13 februarie 2016 comentează acum
MB Europa

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Dacă duminică ar avea loc alegeri, pe cine aţi vota la Primăria Satu Mare?

Coica-Kereskenyi-Cozma

Coica-Kereskenyi-Cozma

Aşteptată de luni de zile, după o serie de sondaje, a venit şi ultima desemnare la Primăria Satu Mare din partea celui de-al treilea partid mare. Astfel, dacă nu va interveni nimic, candidaţii care se vor confrunta pentru cea mai râvnită funcţie care se pune la bătaie la alegerile locale sunt actualul primar Dorel Coica din partea PSD, deputatul Kereskenyi Gabor din partea UDMR şi ultimul desemnat, Adrian Cozma, din partea PNL.

» Citeşte restul articolului

10 februarie 2016 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Sport:

Vezi Arhiva

“Galben-albaştrii” vor susţinere din partea sătmărenilor, nu conflicte

Sâmbătă, amical la Kisvarda, de la ora 18.00

olimpiaDupă cantonamentul de la Ocna Şugatag şi după cinci meciuri de pregătire, antrenorul Tiberiu Csik ne-a invitat vineri la o conferinţă de presă. Alături de el s-au aflat şi doi jucători, Adrian Sălăgeanu şi Adrian Mărkuş. Conferinţa nu a avut un “obiect” principal, ne-au fost prezentate anumite aspecte din viaţa Olimpiei, păreri legate de ultimele săptămâni, dar şi gânduri, planuri de viitor. » Citeşte restul articolului

12 februarie 2016 comentează acum

Religie:

Vezi Arhiva

Papa Francisc şi Patriarhul Chiril au făcut apel la unitatea creştinilor

Papa si PatriarhPapa Francisc şi Patriarhul Chiril s-au întâlnit, vineri seara, la Havana, în ceea ce a reprezentat prima întâlnire dintre liderul creştinilor catolici şi capul celei mai mari biserici ortodoxe în urma Marii Schisme dintre cele două ramuri ale creştinismului din 1054.

» Citeşte restul articolului

13 februarie 2016 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

“Paiaţa” explorează chipuri vechi şi noi ale artei teatrale

Sergiu Tăbăcaru împărţind rolurile

Sergiu Tăbăcaru împărţind rolurile

Spectatorii mai vechi ai Teatrului de Nord şi-l amintesc pe Emanuel Petran în calitate de actor. Spectatorii mai recenţi au văzut sau auzit de spectacolele Teatrului de păpuşi “Puck” din Cluj-Napoca, condus de Petran, prezentate  la Satu Mare. Spectatorii din 2016 au ocazia să îl descopere pe acelaşi Petran în noua sa calitate de regizor. » Citeşte restul articolului

13 februarie 2016 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 13.02
Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR
» Citeşte restul articolului

13 februarie 2016 comentează acum