17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascuns într-un microbuz, sub bancheta din spate, un minor în vârstă de 5 ani pe care mama acestuia a încercat să îl scoată ilegal din ţară, deoarece nu avea documente de călătorie.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Reaşezarea trupelor după tăvăleala din 10 august

La o săptămână de la mitingul din 10 august pot fi trase câteva concluzii, chiar înainte de a se fi finalizat anchetele procurorilor militari. De fapt, acestea, pentru partide, nici nu contează decât într-o foarte mică măsură. Pot fi găsiţi vinovaţi, de la simplii jandarmi care au crezut că îşi fac datoria, la huliganii care s-au aruncat în lupta de stradă din simplă plăcere. Pot cădea şi capete, de la comandanţii Jandarmeriei la ministru, secretar de stat sau prefectul capitalei.

» Citeşte restul articolului

18 august 2018 comentează acum

Locale:

Vezi Arhiva

„Foştii vecini din Târşolţ sunt vecini şi în Londra”

Corespondenţă din Londra

Într-un periplu de vreo săptămână prin Londra, am avut prilejul să aud deseori pe străzi frânturi de vorba românească. Fără multă reţinere, am intrat în vorbă cu români la tarabele cu suvenituri de la London Bridge, prin câte un restaurant sau magazin de îmbrăcăminte. Sunt veniţi în Anglia oameni din toate colţurile României şi în general prestează munci mai puţin calificate.

» Citeşte restul articolului

14 august 2018 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Cine sunt vinovaţi de violenţele din Piaţa Victoriei?

În urma audierilor după violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei, procurorii au dispus, sâmbătă noaptea, reţinerea a doi bărbaţi, aceştia fiind acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

» Citeşte restul articolului

12 august 2018 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

Coordonatorul acţiunii jandarmilor şi-a cerut scuze manifestanţilor paşnici

Coordonatorul operaţiunii din 10 august din Piaţa Victoriei, maiorul Laurenţiu Cazan, a declarat joi că manifestaţia a fost intens mediatizată şi că a fost precedată nu doar de mesaje de mobilizare, ci de mesaje care duceau la creşterea gradului de tensiune, „care îndemnau la violenţă” şi a spus că un alt specific al evenimentelor din piaţă a fost acela că, spre deosebire de alte dăţi, manifestanţii paşnici nu i-au mai izolat pe cei violenţi. » Citeşte restul articolului

16 august 2018 comentează acum

Social:

Vezi Arhiva

O locatară de pe Horea 6 a fost ajutată să se mute într-un centru de îngrijire

Ileana Ştuţ, acum în vârstă de 84 de ani, a avut o viaţă grea şi poate că dacă soţul şi copilul i-ar fi fost alături în ultimii ani, poverile ar fi fost mai uşoare. Aceasta trăia într-o sărăcie greu de spus în cuvinte, într-o cămăruţă din imobilul de pe str. Horea nr. 6 şi de unde nu pleca decât foarte rar, de teamă ca cineva să intre să îi fure şi puţinele lucruri agonisite în cei 40 de ani de muncă în industria textilă.

» Citeşte restul articolului

09 august 2018 comentează acum

Economic:

Vezi Arhiva

Tichetele de vacanţă au ajuns la 1,2 milioane de persoane, în 6 luni

Ministrul Turismului, Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif

Un număr de 1,2 milioane de persoane au intrat în posesia tichetelor de vacanţă în acest an, în timp ce în primul semestru al anului, am înregistrat un salt de 4,1% al numărului de turişti în România, a declarat, luni, în cadrul conferinţei de bilanţ, ministrul Turismului, Bogdan Trif.

» Citeşte restul articolului

08 august 2018 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

În judeţ a apărut primul caz de îmbolnăvire cu virusul mortal West Nile

A apărut şi în judeţul Satu Mare primul caz confirmat având infecţie cu virusul West Nile. În perioada  2 mai – 8 august, la nivelul întregii ţări s-au înregistrat 23 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile şi o persoană a murit din această cauză, se arată în cea mai recentă informare a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

» Citeşte restul articolului

10 august 2018 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

O echipă de regizori ruşi conduce un laborator de teatru intensiv

Piesele produse în această săptămână se pot vedea sâmbătă şi duminică la Teatrul de Nord

De la stânga la dreapta: Nikita Betehtin (regizor), Raluca Rădulescu (traducătoarea textelor, translator), Oleg Loevski (coordonatorul laboratorului), Nikolai Ruski (regizor), Vlad Ivanov (translator), Dumitru Acriş (regizor), Ovidiu Caiţa (director artistic)

De la stânga la dreapta: Nikita Betehtin (regizor), Raluca Rădulescu (traducătoarea textelor, translator), Oleg Loevski (coordonatorul laboratorului), Nikolai Ruski (regizor), Vlad Ivanov (translator), Dumitru Acriş (regizor), Ovidiu Caiţa (director artistic)

Echipa secţiei române a Teatrului de Nord trece în aceste zile printr-o experienţă cu totul nouă şi neobişnuită. În decursul unei singure săptămâni, trei spectacole nou-nouţe pe texte total necunoscute actorilor până acum sunt produse şi vor fi prezentate publicului, sub conducerea unei echipe de regizori venite tocmai din Rusia. » Citeşte restul articolului

16 august 2018 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.08

Ne aflăm în zodia LEU

» Citeşte restul articolului

16 august 2018 comentează acum