Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri
Mantabros
Protest la Casa de Pensii

Protest la Casa de Pensii

Angajaţii Casei Judeţene de Pensii au ieşit şi în cursul dimineţii de marţi, 12 decembrie, în faţa instituţiei, pentru un alt protest spontan.

Motivaţia lor pentru a organiza al doilea  protest a venit ca urmare a răspunsului primit din partea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice, Robert Stănescu.

» Citeşte restul articolului

Mantabros

Editorial

Vezi Arhiva

Scutul fragil al guvernului

Parlamentul, şi într-o oarecare măsură şi protestatarii, au devenit scutul guvernului. În spatele dezbaterilor aprinse în jurul legilor justiţiei, guvernul îşi vede de-ale sale. Protestatarii şi-au mutat taberele din faţa guvernului în faţa Parlamentului. Piaţa Victoriei rămânând liberă, Gabriela Firea, şi-ar putea instala Târgul de Crăciun. Acum premierul nu ar avea motiv să se opună. Ca şi când ar fi ţinut mai mult la protestatari decât la copiii care s-ar fi putut bucura de luminile strălucitoare ale sărbătorilor de iarnă.

» Citeşte restul articolului

12 decembrie 2017 comentează acum

Locale:

Vezi Arhiva

Corurile careiene au oferit un concert de Crăciun la Castel

Sala Cavalerilor în seara concertului

Sala Cavalerilor în seara concertului

Luni, 11 decembrie 2017, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc Concertul coral extraordinar de Crăciun susținut de coruri din municipiul Carei. În cadrul programului, spectatorii prezenți în eleganta sală a castelului au putut urmări un concert de colinde și cântece de Crăciun în limbile română, maghiară și germană. » Citeşte restul articolului

12 decembrie 2017 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Ce pedeapsă ar merita autorul triplului asasinat de la Apa?

Criminal arestat

Criminal arestat

Update: ora 15:14, 29 noiembrie. Răzvan Mircea Rentea a fost arestat preventiv 30 de zile. În urmă cu câteva minute, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis un  mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile împotriva lui Răzvan Mircea Rentea, acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat.

» Citeşte restul articolului

29 noiembrie 2017 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

UDMR face precizări legate de votul în favoarea legii privind statutul magistraţilor

UDMR susţine că a votat în favoarea modificării legii statutului judecătorilor şi procurorilor pentru că vrea „un stat de drept, nu un stat dirijat de procurori”, iar separarea puterilor în stat ar fi în interesul tuturor cetăţenilor, contribuind la garantarea statului de drept. UDMR mai susţine că legea adoptată luni de Camera Deputaţilor „nu prevede controlul politic asupra sistemului judiciar, ci asigură independenţa acestuia”. » Citeşte restul articolului

12 decembrie 2017 comentează acum

Social:

Vezi Arhiva

Petrecere de Sărbători în familia Catena – Farmacia Inimii!

 Zeci de micuţi au primit daruri de la Moş Crăciun şi s-au distrat alături de părinţi la evenimentul dedicat copiilor, devenit deja tradiţie.

Moş Crăciun a început să sosească de pe acum la copiii cuminţi, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseară, la petrecerea de Crăciun organizată de Catena – Farmacia Inimii pentru micuţii angajaţilor filialei Satu Mare. Întâlnirea de suflet, plină de surprize, s-a desfăşurat la un loc de joacă unde toată lumea s-a distrat de minune.

» Citeşte restul articolului

07 decembrie 2017 comentează acum

Religie:

Vezi Arhiva

Pr. Constantin Necula va conferenţia la Satu Mare azi, 11 decembrie

 

Pr. Constantin Necula va conferenţia la Satu Mare azi, 11 decembrie

Pr. Constantin Necula va conferenţia la Satu Mare azi, 11 decembrie

Azi, 11 decembrie 2017, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, pr. prof. univ. dr. Constantin Necula va susţine conferinţa cu tema „Tinerii- Bucuria Bisericii”. Evenimentul este organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului şi Protopopiatul Ortodox Satu Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Iustin, episcopul Maramureşului şi Sătmarului. Intrarea este liberă.

11 decembrie 2017 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

În 2018, personalul din sistemul sanitar va beneficia de indemnizaţie de hrană

În 2018, personalul din sistemul sanitar va beneficia de indemnizaţie de hrană

În 2018, personalul din sistemul sanitar va beneficia de indemnizaţie de hrană

Personalul din sistemul sanitar va beneficia pe tot parcursul anului 2018 de acordarea indemnizaţiei de hrană în locul tichetelor de masă primite în 2017. Această indemnizaţie va fi exceptată anul viitor la stabilirea limitei de sporuri de 30%, se arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă aprobat de Guvern în şedinţa de joi ce vizează modificarea şi completarea Legii cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, din care o parte au în vedere personalul din sistemul sanitar precum şi cadrele didactice. » Citeşte restul articolului

11 decembrie 2017 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 12.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

» Citeşte restul articolului

12 decembrie 2017 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Prăjitura Nesquik

Ingrediente:

1½ cană de făină
3 linguri de Nesquik
1 cană de zahăr
1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
½ linguriţă de sare
1 linguriţă de oţet
1  esenţă de vanilie
5 linguri de ulei
1 cană de apă

» Citeşte restul articolului

30 octombrie 2017 comentează acum