19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat președintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa și avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investițiilor la Spitalul Județean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat președintele cu premierul?(reluare) 13.00 Știri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audiențe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos
A fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea incendiului

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea incendiului

Iată că nu numai la Satu Mare se întâmplă să ia foc autobuzele. Joi dimineaţă, 19 iulie, în localitatea mureşeană Sânpaul, un autobuz care transporta muncitori a luat foc în timpul mersului. Se pare că a avut aceeaşi problemă ca autobuzul care a luat foc la Satu Mare în în 14 aprilie lângă Piaţa Mare.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

O întâlnire necesară, dar inutilă

După ce a jignit-o într-un mod inadmisibil, după ce i-a cerut demisia pe motiv că nu se ridică la înlălțimea funcției de prim ministru, președintele Klaus Iohannis a convocat-o pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni.
Este prima întâlnire dintre președinte și premier anunțată public. Cum paza bună trece primejdia rea, opoziția și mass media anti-PSD au acuzat guvernul că vrea să dea o nouă ordonanță 13.

» Citeşte restul articolului

19 iulie 2018 comentează acum

Actualitatea:

Vezi Arhiva

Update: Un bărbat s-a legat cu lanţuri de gardul Guvernului. Ameninţă că îşi dă foc

Un protestatar s-a legat, joi, de gardul din faţa clădirii Guvernului şi ameninţa că îşi dă foc. Bărbatul are un bidon cu benzină şi ameninţă Jandarmeria dacă îl forţează să plece de acolo îşi va da foc.

Update: ora 14:30. Cu ajutorul unui echipaj de descarcerare, protestatarul a fost îndepărtat de gardul Guvernului.  » Citeşte restul articolului

19 iulie 2018 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Va ajunge Dragnea să inițieze suspendarea președintelui Iohannis?

Liviu Dragnea

Miercuri seară, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac virulent la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, practic dând asigurări că suspendarea acestuia e doar o chestiune de timp. Răspunsul lui Iohannis a venit de la Bruxelles, după summitul NATO.

» Citeşte restul articolului

12 iulie 2018 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Sport:

Vezi Arhiva

Primul amical pentru singura noastră echipă din Liga 3

Unirea Tăşnad – Victoria Carei, sâmbătă, de la ora 11:00

Unirea Tăşnad a început pregătirile în 10 iulie, iar zilele trecute a susţinut şi un “joc şcoală”. Antrenamentele din această săptămână se ţin la Satu Mare, iar sâmbătă, de la ora 11:00, este programat primul meci amical din sezonul de vară. » Citeşte restul articolului

19 iulie 2018 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Bătrână din Săcăşeni, violată şi omorâtă de un tânăr de 17 ani

Criminalisti la locul faptei

Criminalisti la locul faptei

În dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, comunitatea din satul Săcăşeni a fost şocată. Vecinii au găsit-o moartă pe Jakab Ileana, în vârstă de aproximativ 96 de ani, în propria locuinţă. Potrivit unor afirmaţii, victima ar fi fost violată şi apoi ucisă.

 
 

» Citeşte restul articolului

11 iulie 2018 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 02.07

Ne aflăm în zodia RAC

» Citeşte restul articolului

02 iulie 2018 comentează acum

Monden & Lifestyle:

Vezi Arhiva

Marina Procopie și-a început cariera în anii ‘80 la Satu Mare

Marina Procopie și Radu Sas

Marina Procopie și Radu Sas

La finalul săptămânii trecute a trecut în eternitate una din actrițele care au marcat Teatrul de Nord prin frumusețea și talentul ei în anii 1980 și a lăsat o amprentă de neuitat în istoria filmului românesc. Poate că Marina Procopie nu și-a împlinit întreg potențialul artistic, marcat de un destin ingrat, dar a avut momente strălucitoare și a fost înconjurată de iubirea publicului, în mod special a copiilor, poate cea mai prețioasă iubire. » Citeşte restul articolului

14 iulie 2018 comentează acum