17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.
Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

O femeie din municipiul Satu Mare a ajuns în comă la spital după ce în 9 octombrie a fost crunt bătută de soţul său.

Din câte se pare, conform informaţiilor emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în urma unor neînţelegeri în familie, în seara de 9 octombrie, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia se pregătea să îi facă baie unuia dintre copii, aflându-se în baie lângă vană, soţul său pe iniţialele F. I., a tras-o de păr până ce femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de gresie.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Manipularea grijii faţă de oameni

De ce este PSD cel mai mare partid din România? Este o întrebare care ar trebui să-i frământe pe strategii partidelor de dreapta. Când PNL şi PDL au hotărât că trebuie să fuzioneze pentru a forma un mare partid, pe care ca titlu de lucru îl numeau chiar „marele PNL” nu s-au obosit să explice că vor să facă un mare partid de dreapta, capabil să ţină piept PSD-ului.

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2018 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

De ce nu v-aţi prezentat la Referendum?

Prezenta la referendum in judetul Satu Mare a fost foarte slaba

Prezenta la referendum in judetul Satu Mare a fost foarte slaba

S-au prezentat la vot 46.912 de sătmăreni, din care 43.296 au votat pentru căsătoria creştină dintre un bărbat şi o femeie

Referendumul din 6 şi 7 octombrie poate fi considerat un sondaj realizat pe un eşantion de aproape 4 milioane de persoane cu drept de vot. 91% sunt de acord cu modificarea articolului din Constituţie care să definească familia formată dintre un bărbat şi o femeie, iar 9% sunt persoane care tolerează căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex.

» Citeşte restul articolului

09 octombrie 2018 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

Scandal în Senat. Senatorii USR au părăsit sala de plen

Marţi, senatorii USR au părăsit sala de plen, în semn de protest pentru suplimentarea ordinii de zi cu 20 de proiecte legislative, care urmau să intre în plenul de miercuri. Senatorul USR Mihai Goţiu a anunţat că grupul parlamentar va sesiza Comisia pentru abuzuri. » Citeşte restul articolului

16 octombrie 2018 comentează acum

Sport:

Vezi Arhiva

Purgui, Cozma şi Dicu, pe podium la ultimul concurs din sezon

La Cupa României de culturism, competiţie desfăşurată la Baia Mare

Sfârşitul săptămânii trecute a avut în program Cupa României la culturism şi fitness, o competiţie care s-a desfăşurat aproape de noi, la Baia Mare. CS Voinţa Satu Mare a participat cu trei sportivi la ultimul concurs din acest an. » Citeşte restul articolului

16 octombrie 2018 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Doi tineri au jefuit o staţie de carburanţi

Jaf la benzinaria Rompetrol

Jaf la benzinaria Rompetrol

Doi tineri în vârstă de 18, respectiv 23 de ani, din judeţul Sălaj, au fost prinşi de poliţişti în flagrant, duminică, 14 octombrie, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o staţie de carburanţi. Cei doi tineri au fost prinşi la scurt timp, datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor sătmăreni.

» Citeşte restul articolului

15 octombrie 2018 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2018 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Sfaturi privind fructele de mare

Festivalul racilor la Satu Mare

Festivalul racilor la Satu Mare

Pentru informarea tuturor cetăţenilor, consumatorilor care vor participa şi vor dori să consume produse şi specialităţi, cu ocazia “Festivalului racilor şi al fructelor de mare“, deschis în această perioadă  în municipiul Satu Mare, D.S.V.S.A. Satu Mare, vă prezintă câteva date despre „Fructele de mare”.

» Citeşte restul articolului

12 octombrie 2018 comentează acum