19.04.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Victor Ponta, Corina Creţu. Titlul emisiunii: Pro România şi-a lansat eurocandidaţii la Satu Mare.(reluare) 01.10 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 02.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Mihai Sas. Titlul emisiunii: Colectivizarea şi mentalul colectiv. 03.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 04.20 Ne cheamă natura 05.30 Cultură cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Viorel Ciubotă, Viorel Câmpean. Titlul emisiuni: 19 Aprilie 1919, intrarea armatei Române în Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Marcel Forţiu. Titlul emisiunii: Sătmărenii tot mai receptive la acţiunile de plantări de arbori.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Intrarea Domnului în Ierusalim. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Victor Ponta, Corina Creţu. Titlul emisiunii: Pro România şi-a lansat eurocandidaţii la Satu Mare.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Mihai Sas. Titlul emisiunii: Colectivizarea şi mentalul colectiv. 14.30 Teleshopping 15.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Ioan Sergiu. Titlul emisiunii: Este timpul să ne protejăm de tuberculoză. 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.00 Cultură cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Viorel Ciubotă, Viorel Câmpean. Titlul emisiuni: 19 Aprilie 1919, intrarea armatei Române în Satu Mare. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Programe de mediu şi campanii de colectare la Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Faur, Marius Gînţă. Titlul emisiunii: Greviştii de la Electrolux, în a şaptea săptămână de grevă. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: David Seletye. Titlul emisiunii: ACR Satu Mare are un an 2019 bogat în competiţii automobilistice.
Armata si Regele Ferdinand

Armata si Regele Ferdinand

Vineri, 19 aprilie, se împlinesc 100 de ani de la intrarea Armatei Române în Satu Mare. Această zi istorică va fi marcată prin mai multe evenimente. Astfel, de la ora 9 va fi dezvelită o placă în memoria participanţilor la Unire, de la ora 9.30 se deschide o expoziţie la Muzeul Judeţean.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Nicolicirea Justiţiei

Partid mai frământat ca aluatul pentru pască, PSD nu-şi găseşte liniştea interioară. Este ca un personaj din romanele lui Dostoievski. Desigur, nu se pune problema în termeni radicali precum „crimă şi pedeapsă”, ci în ceva mai simplu: vinovat sau nevinovat?
» Citeşte restul articolului

18 aprilie 2019 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Social:

Vezi Arhiva

Spinii invadează şoseaua Micula – Satu Mare

Explozia vegetală a făcut să crească suficient de mult şi frunzele de pe spinii aflaţi pe marginea drumului din zona „Tetves”, la ieşirea din Satu Mare spre Micula. Cum numeroase crengi ajung pe carosabil, şoferii încep să se înfurie. Îşi mai zgârie autoturismele. Ca urmare a situaţiei din teren am primit deja mai multe telefoane la redacţie. O redăm pe cea formulată de I.C.
» Citeşte restul articolului

17 aprilie 2019 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

Centrală termică murală şi un aparat digitizor pentru Spitalului orăşenesc Tăşnad

Încă de anul trecut, între Primăria oraşului Tăşnad şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a luat naştere o colaborare fructuoasă pentru ambele părţi implicate, un parteneriat public-public care potrivit managerului Spitalului Judeţean Satu Mare, Adrian Marc, îşi propune să sprijine infrastructura pe sănătate din Tăşnad şi, desigur, din împrejurimi. » Citeşte restul articolului

13 aprilie 2019 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Lansare de carte-spectacol cu personaje povestind asistenţei

Un nou volum semnat de scriitorul Gheorghe Munteanu

”Oameni de lângă noi – portrete şi interviuri” este titlul celei mai recente cărţi a scriitorului Gheorghe Munteanu. Lansarea volumului a avut loc la Muzeul Judeţean Satu Mare într-o atmosferă aparte, inedită, de adevărat spectacol.

» Citeşte restul articolului

17 aprilie 2019 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

» Citeşte restul articolului

17 aprilie 2019 comentează acum

Monden & Lifestyle:

Vezi Arhiva

1890 de câini au defilat pe Stadionul Someşul

Un Pudel din Slovacia a câştigat titlul de cel mai frumos câine din cele două zile de expoziţii canine de la Satu Mare

Un Pudel din Slovacia a câştigat titlul de cel mai frumos câine din cele două zile de expoziţii canine de la Satu Mare

 

Un final de săptămână de excepţie, de asta au avut parte iubitorii de câini din Satu Mare care au ales să îşi petreacă timpul vizitând expoziţiile canine internaţionale organizate de Filiala Satu Mare a Asociaţiei Chinologice din România. Locaţia, ca la ediţiile anterioare, a fost Stadionul Someşul

» Citeşte restul articolului

15 aprilie 2019 comentează acum