Spitalul Judetean de Urgenta II ( Spitalul vechi)

Spitalul Judetean de Urgenta II ( Spitalul vechi)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) efectuează 18 percheziţii în Satu Mare şi Livada (jud. Satu Mare), în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializată în eliberarea de reţete cu medicamente pentru afecţiuni neurologice pe numele unor persoane care, în mod real, nu au beneficiat de aceste tratamente, reţetele fiind decontate în mod necuvenit din bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, în dosar sunt implicaţi şi doi medici neurologi. Se fac verificări la Spitalul Vechi, unde este Secţia de Neurologie şi Casa de Asigurări. » Citeşte restul articolului

Restaurant Venetia

Editorial

Vezi Arhiva

Din zece în zece ani

    Judecând după dublul mandat al președintelui Băsescu, se pare că în România din zece în zece ani va avea loc cea mai cruntă bătălie pentru putere. Desprinse de parlamentare, având un mandat cu un an mai mult decât orice ales, alegerile prezidențiale sunt punctul culminant al vieții politice din România. Având un statut special, un președinte cât de cât orientat câștigă cu ușurință al doilea mandat. Nu întâmplător Traian Băsescu a declarat recent că dacă ar candida, cu siguranță ar câștiga în fața actualilor candidați. Știe el pe ce se bazează. » Citeşte restul articolului

22 octombrie 2014 comentează acum
MB Europa

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Ce părere aveţi despre demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament?

Viorel-Hrebenciuc-300x225Viorel Hrebenciuc a demisionat marţi dimineaţa din Parlament, a anunţat Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. “Hrebenciuc e un om cu experienţă şi nu vrea să fie principalul subiect de discuţie în campania electorală”, a declarat Zgonea, care a anunţat că va citi demisia lui Hrebenciuc în plen abia săptămâna viitoare.

» Citeşte restul articolului

21 octombrie 2014 comentează acum
Restaurant POESIS
Hotelul Valea Marie
Tariceanu
Alma Spa

Economic:

Vezi Arhiva

Octavian Petric a obţinut scutirea de acciză a pălincii produse în gospodărie

deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric

deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric

Parlamentul va vota în curând modificarea Codului Fiscal, spre bucuria pomicultorilor

Comisia de Buget-Finanţe-Bănci a Camerei Deputaţilor a aprobat proiectul de lege de modificare a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, proiect susţinut şi promovat în Parlament de deputatul PSD de Satu Mare Octavian Petric.

Printre cei 48 de semnatari ai proiectului ce va fi dezbătut în Plenul Camerei Deputaţilor, cameră decizională, în curând, se numără şi parlamentarii sătmăreni.

» Citeşte restul articolului

22 octombrie 2014 comentează acum

Religie:

Vezi Arhiva

Sfânta Maria Salome (sec. I)

Sfanta Maria Salome

Sfanta Maria Salome

Noul Testament aminteşte numele câtorva femei care s-au aflat în preajma lui Isus în timpul activităţii sale publice, l-au ajutat în diferite împrejurări şi au rămas alături de El chiar şi pe muntele Calvar, sub crucea pe care a fost răstignit. Între aceste suflete generoase şi delicate se află şi soţia pescarului galilean Zebedeu, mama apostolilor Ioan şi Iacob, Maria Salome.

» Citeşte restul articolului

22 octombrie 2014 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Asociaţia SAVO evocă într-o expoziţie Procesul memorandiştilor din 1894

Vizitatori în expoziţie

Vizitatori în expoziţie

Miercuri după-amiază, în spaţiul deja consacrat din holul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, Asociaţia SAVO (Scrieri ale vechiului oraş) a deschis spre vizionare o nouă expoziţie fotodocumentară pe o temă istorică strâns legată şi de zona Sătmarului. De data aceasta e vorba de Procesul Memorandului, în care mai mulţi intelectuali şi oameni politici români ardeleni au primit pedepse cu închisoarea pentru că îndrăzniseră să înainteze Curţii de la Viena un memorandum exprimând cererile populaţiei româneşti din Transilvania.
» Citeşte restul articolului

22 octombrie 2014 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 23.10
Ne aflăm în zodia SCORION
» Citeşte restul articolului

23 octombrie 2014 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Supă cremă de broccoli

Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Ingrediente:

300 g broccoli, un litru de supă de carne de pui sat de zarzavaturi (preparat din zarzavaturi proaspete, delicat de casă, bază pentru mâncăruri, sau eventual din cubulețe de supă), 150 g de smântână, sare, piper, nucșoară.
» Citeşte restul articolului

01 octombrie 2014 comentează acum