Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri
Mantabros

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, au preluat marţi mandatele de la Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, se arată într-un comunicat al MDRAPFE. » Citeşte restul articolului

Mantabros

Editorial

Vezi Arhiva

Lovitura de grație

Politica a ajuns mai rău decât un joc de copii-problemă care vor să iasă în evidență cu orice preț. Demersurile politice, dintr-o parte sau alta, nu mai au nicio logică. Singura preocupare a liderilor este să-i dea celuilalt o lovitură sub centură. Fiecare urmărește să-i dea celuilalt lovitura de grație, „să-l termine”, cum se spune mai nou.
România pare un teren al experimentelor fără sfârșit.

» Citeşte restul articolului

18 octombrie 2017 comentează acum

Locale:

Vezi Arhiva

La Carei s-a deschis expoziția foto ”Peregrinări pe șase continente”

Sala de expoziții de la Castel

Sala de expoziții de la Castel

Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 12.00, în sala de expoziții de la etajul castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie intitulate „Peregrinări pe șase continente”, realizată de dr. Karácsonyi Carol. Expoziția cuprinde 36 de fotografii realizate pe diferite continente ale lumii (America de Sud, Africa, Australia, Asia, etc.) având diferite teme, în special cele legate de natura înconjurătoare.
» Citeşte restul articolului

15 octombrie 2017 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

Ecaterina Andronescu, audiată la DNA în dosarul privind baza sportivă Cutezătorii

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, a ajuns, miercuri dimineaţa la DNA, unde este audiată ca martor în dosarul privind schimbarea destinaţiei, în mod ilegal, a bazei sportive Cutezătorii. În dosar sunt cercetaţi M. Costoiu şi D. Pescariu, prejudiciul fiind estimat la 93.481.200 euro. » Citeşte restul articolului

18 octombrie 2017 comentează acum

Sport:

Vezi Arhiva

Gyenes își păstrează titlul de campion al Ungariei, la enduro

A terminat primul în ultima etapă din Slovacia

În zilele de 14 și 15 octombrie s-a desfășurat la Gelnica (Slovacia) ultima etapă din cadrul Campionatului Național de enduro al Ungariei. Printre rideri s-a aflat și Emanuel Gyenes de la Autonet Motorcycle Team. Sătmăreanul avea nevoie de o clasare pe podium pentru a-și apăra titlul de campion. Dar Gyenes a reușit să termine etapa 5 pe primul loc. » Citeşte restul articolului

17 octombrie 2017 comentează acum

Religie:

Vezi Arhiva

Sfinţire de capelă la Sătmărel

Satmarel-sfintire

Satmarel-sfintire

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, când creştinii din ţara noastră cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oficiat slujba de sfinţire a capelei de cimitir a bisericii din Sătmărel, cartier al oraşului Satu Mare, urmată de Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, săvârşită pe o scenă amplasată în apropierea capelei.

» Citeşte restul articolului

15 octombrie 2017 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

Camilio Coste vrea să arunce din nou în aer Spitalul Judeţean

Camilio Coste vrea să arunce din nou în aer Spitalul Judeţean

Camilio Coste vrea să arunce din nou în aer Spitalul Judeţean

Medicul militar, Camilio Coste, fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare se pare că şi-a depus dosarul de înscriere pentru concursul de manager anunţat de Consiliul de Administraţie al spitalului sătmărean, pentru data de 6 noiembrie 2017. Revenirea în cadrul spitalului, chiar şi ocazional a produs deja îngrijorare printre unii medici.

Aceştia resping vehement ideea de a-l mai avea ca manager pe dr. Camilio Coste datorită comunicării defectuoase pe care a avut-o cu mare parte din corpul medical şi administrativ. În consecinţă, medicii nemulţumiţi de prestaţia dr. Camilio Coste sunt decişi să depună dacă va fi nevoie un memoriu în acest sens. Din datele publicate pe site-ul spitalului, „Anunţ Concurs Manager”, ultima dată de depunere a dosarelor este 30 octombrie 2017. Proba eliminatorie va avea loc la data de 31 octombrie, iar pe 6 octombrie este etapa de susţinere pulică şi de evaluare a proiectelor de management. Proba de susţinere publică a proiectului de management este prevăzută pentru 13 noiembrie 2017.

17 octombrie 2017 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Accident grav de circulaţie pe Bulevardul Lucian Blaga soldat cu rănirea unui bebeluş

 

Sursa foto: Info Trafic Jud. Satu Mare

Un grav accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei mame de 26 de ani şi a fiului ei de abia 6 luni,  a auvt loc ieri, 18 octombrie, pe Bulevardul Lucian Blaga.

Din primele cercetări a reieşit că o femeie în vârstă de 26 de ani care se afla la volanul unui autoturism, deplasându-se spre periferia oraşului a virat stânga pentru a intra în curte, nu s-a asigurat corespunzător, moment în care a fost acroşată de un alt autoturism aflat în depăşire.

În cea de a doua maşină se aflau un bărbat în vârstă de 28 de ani, soţia şi băieţelul lor de doar 6 luni. În urma impactului, maşina condusă de bărbt s-a răsturnat în şanţ.

Soţia şi copilul acestuia au suferit leziuni uşoare, însă au fost transportaţi la spital de o ambulanţă SMURD.

Niciunul dintre cei doi şoferi nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

18 octombrie 2017 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 18.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

» Citeşte restul articolului

18 octombrie 2017 comentează acum

Monden & Lifestyle:

Vezi Arhiva

PrimaGYM te invită la un seminar de nutriție

Alegerea alimentelor corecte și optarea pentru un stil de viață sănătos a devenit un trend internațional. Pentru a acoperi această ramură importantă în viața ta de zi cu zi, PrimaGYM te invită să participi la Seminarul de Nutriție susținut de Florența Marinescu (București) și Bud Popa Rodica (Oradea) – specialiști în nutriție.

Pe parcursul a 2 zile vei avea ocazia să înveți și să înțelegi cum îți poți schimba stilul de viață prin nutriție și mișcare. Luni, 16 octombrie, vei avea ocazia să te antrenezi pe aparatele speciale de SpeedFitness și PowerPlate între orele 10:00 și 18:00.

» Citeşte restul articolului

13 octombrie 2017 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Mâncare de cartofi

Mâncare de cartofi

Mâncare de cartofi

(de post sau pentru vegetarieni)

Ingrediente

1 morcov de mărime medie sau mare;
o felie de ţelină;
o ceapă mare;
5 carofi mari;
pătrunjel;
leuştean;
o roşie (pentru decor);
condimente (sare, piper, boia). » Citeşte restul articolului

08 octombrie 2017 comentează acum