19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a decedat în această dimineaţă, lângă un bar din cartierul Micro 17. » Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Statul intervenţionist

Unul din secretele succesului PSD ţine nu doar de natura populistă a programului său, ci şi de intervenţiile directe în economie, în viaţa socială, în educaţie, dar mai ales în sistemul juridic. Fără să fie atacat din această direcţie de către opoziţie, guvernul devenit tot mai pregnant pesedist, în detrimentul ALDE, se înscrie în datele unui stat intervenţionist.

» Citeşte restul articolului

19 octombrie 2018 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

De ce nu v-aţi prezentat la Referendum?

Prezenta la referendum in judetul Satu Mare a fost foarte slaba

Prezenta la referendum in judetul Satu Mare a fost foarte slaba

S-au prezentat la vot 46.912 de sătmăreni, din care 43.296 au votat pentru căsătoria creştină dintre un bărbat şi o femeie

Referendumul din 6 şi 7 octombrie poate fi considerat un sondaj realizat pe un eşantion de aproape 4 milioane de persoane cu drept de vot. 91% sunt de acord cu modificarea articolului din Constituţie care să definească familia formată dintre un bărbat şi o femeie, iar 9% sunt persoane care tolerează căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex.

» Citeşte restul articolului

09 octombrie 2018 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Social:

Vezi Arhiva

Cartofii, legumele, conservele de legume, citricele şi fructele s-au scumpit cel mai mult

Preţul cartofilor a înregistrat o creştere cu 19,16% în septembrie faţă de august

Preţul cartofilor a înregistrat o creştere cu 19,16% în septembrie faţă de august

În piaţa agro-alimentară din Carei, varza murată se vinde la 6 – 7 lei kilogramul

Zilele crecute, consemnam în coloanele ziarului nostru faptul că la Carei, varza albă la căpăţână se vindea cu 1,5 lei/kilogram, în timp ce la sac de 10 kilograme se găsea varză tăiată, preţul fiind de 1,8 -2 lei/kilogram. Câţiva careieni care au dorit să rămână anonimi se întreabă ce se întâmplă cu preţul verzei murate la Carei.

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2018 comentează acum

Sport:

Vezi Arhiva

Primul meci cu Octavian Boian antrenor principal

CSM Satu Mare – “U” Cluj, sâmbătă, de la ora 16:00

La solicitarea echipei oaspete şi cu acceptul gazdelor, meciul CSM Satu Mare – “U” Cluj va lua startul mai devreme, de la ora 16:00. El contează pentru etapa a treia din Liga Naţională de baschet feminin, Grupa A. » Citeşte restul articolului

19 octombrie 2018 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Incendiu de la un scurtcircuit în Piaţa Libertăţii

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD

Un incendiu a izbucnit în cursul dimineţii de joi, 18 octombrie, în jurul orei 07:00, la un apartament situat în zona centrală a municipiului, în Piaţa Libertăţii.

 

» Citeşte restul articolului

18 octombrie 2018 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2018 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Sfaturi privind fructele de mare

Festivalul racilor la Satu Mare

Festivalul racilor la Satu Mare

Pentru informarea tuturor cetăţenilor, consumatorilor care vor participa şi vor dori să consume produse şi specialităţi, cu ocazia “Festivalului racilor şi al fructelor de mare“, deschis în această perioadă  în municipiul Satu Mare, D.S.V.S.A. Satu Mare, vă prezintă câteva date despre „Fructele de mare”.

» Citeşte restul articolului

12 octombrie 2018 comentează acum