00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Ardelean, Florin Iura, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Candidatul PSD la prezidenţiale, stabilit duminică, după alegeri. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 05.00 Festival concurs - Samus Guit Art la Poesis 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Ardelean, Florin Iura, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Candidatul PSD la prezidenţiale, stabilit duminică, după alegeri. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Mariana Sălăgean. Titlul emisiuni: Echipele PSD de campanie primite cu braţele deschise în judeţ.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Ardelean, Florin Iura, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Candidatul PSD la prezidenţiale, stabilit duminică, după alegeri. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 16.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 17.10 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 22.05.2019

Conflict deschis între crescătorii de animale din satul Mădăras şi preşedintele Asociaţiei Total

Modificarea cu ani în urmă a legislaţiei privind imposibilitatea primăriilor de a solicita subvenţia pentru păşunile comunale a condus la necesitatea înfiinţării la nivelul unităţilor administrative teritoriale a asociaţiilor crescătorilor de animale. Aşa s-a procedat şi în satele aparţinătoare oraşului Ardud. » Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Oameni care se cred locomotive

De fapt, politicieni care se cred locomotive. Este un lucru deja demonstrat: un partid creşte dacă are în frunte o mare personalitate. Un adevărat lider politic trage după el partidul, nu invers.

Privind în spate putem da exemple de preşedinţi de partid care au ridicat procentele partidului şi putem da nume de politicieni care au atins o oarecare notorietate pentru că au fost aleşi sau desemnaţi preşedinţi ai unui partid.

» Citeşte restul articolului

22 mai 2019 comentează acum

Actualitatea:

Vezi Arhiva

Ploile umflă pârâurile din judeţ

Marţi, 21 mai, la Prefectură a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Satu Mare, urmare a informărilor privind fenomene hidrometeorologice periculoase primite, respectiv cod roşu de inundaţii – cota de pericol atinsă pe pârâul Turţ, măsurată la staţia hidrometrică Gherţa Mare.

» Citeşte restul articolului

21 mai 2019 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

Iohannis, contrazis de Tăriceanu. Rezultatul la europarlamentare nu are cum să influenţeze actuală majoritate

Marţi seara, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European nu are cum să influenţeze actuală majoritate din parlament. Declaraţia vine după ce, în cursul zilei, şeful statului, Klaus Iohannis a precizat că politica românească se va reconfigura după europarlamentare.
» Citeşte restul articolului

21 mai 2019 comentează acum

Sport:

Vezi Arhiva

CSM Satu Mare rămâne vicecampioana României la baschet feminin

Captură FRB TV

Captură FRB TV

Finala Ligii Naţionale la baschet feminin s-a încheiat în această seară odată cu meciul 5 dintre Sepsi şi CSM Satu Mare. Final de sezon cu acelaşi deznodământ pe care l-am avut şi anul trecut. Doar că sătmărencele ne-au făcut de această dată să visăm până-n ultima secundă la cucerirea în premieră a titlului naţional.
» Citeşte restul articolului

21 mai 2019 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Chieşd a fost înjunghiat

După o perioadă în care evenimentele neplăcute au dispărut în judeţul Satu Mare, o nouă crimă tulbură liniştea sătmărenilor. Un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Chieşd, judeţul Sălaj a fost înjunghiat mortal în cursul serii de luni, 20 mai, de către un alt bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Corund, judeţul Satu Mare. 
» Citeşte restul articolului

21 mai 2019 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Ioana Cristina Goicea – evolutie in finala concursului Regina Elisabeta de la Bruxelles

Violonista Ioana Cristina Goicea, reprezentanta României la prestigiosul concurs Regina Elisabeta de la Bruxelles, va evolua în această seară de 22 mai, de la ora 22.30 a României, în finala competiţiei. Alături de Orchestra Naţională Belgiană, condusă de Hugh Wolff, Ioana Cristina Goicea va interpreta lucrarea impusă, Fidl Op.99 de Kimmo Hakola, partitură scrisă special pentru acest concurs, şi Concertul nr. 1 pentru vioară şi orchestră de Dmitri Şostakovici. » Citeşte restul articolului

22 mai 2019 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.05

Ne aflăm în zodia TAUR

» Citeşte restul articolului

11 mai 2019 comentează acum