Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri
Mantabros

Luni, 21 august, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile împotriva lui Crișan Ioan Petre. Tânărul în vârstă de 20 de ani din Vama este acuzat de comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor. În noaptea de 19 spre 20 august, în jurul orei 0 și 30 de minute, a omorât un tânăr, iar pe un adolescent de 15 ani l-a băgat în spital.

» Citeşte restul articolului

Mantabros

Editorial

Vezi Arhiva

Transparența controlată

Evaluarea guvernului nu se mai poate face atâta vreme cât primul ministru a început să-și evalueze el însuși proprii miniștri. După două luni de zile încep să se vadă diferențele dintre cei doi șefi de guvern. Sorin Grineanu a ales să lucreze departe de camerele de luat vederi, ascunzând eventualele gafe ale miniștrilor. Mihai Tudose a învățat din mers despre beneficiile transparenței controlate.

» Citeşte restul articolului

21 august 2017 comentează acum
Noki Food
MB Europa

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Ce pedeapsă ar trebui să primească criminalul care a omorât un tânăr de 19 ani?

cristi-surd

cristi-surd

O crimă comisă cu sânge rece a umbrit zilele oraşului Negreşti Oaş. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Crişan Petre (20 ani) din Vama l-a omorât pe Cristian Surd din Călineşti Oaş (foto) şi l-a băgat în spital pe un alt tânăr de 15 ani, şi el din Călineşti Oaş.

» Citeşte restul articolului

20 august 2017 comentează acum
Restaurant POESIS
Alma Spa

Religie:

Vezi Arhiva

Sfântul Pius al X-lea (1835-1914)

Sfantul Pius al X-lea

Sfantul Pius al X-lea

După moartea marelui papă Leon al XIII-lea, în 1903, cardinalii s-au adunat la Roma, pentru alegerea unui succesor. Patriarhul de Veneţia, cardinalul Giuseppe Sarto, plecând la Roma, şi-a luat bilet de călătorie dus-întors, deoarece era convins că este cu neputinţă ca fiul unui umil poştaş să fie ales pentru a prelua cârma Bisericii lui Cristos, într-o perioadă de mari frământări şi dificultăţi de ordin ştiinţific, politic şi chiar bisericesc.

» Citeşte restul articolului

21 august 2017 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

Satu Mare scapă de epidemia de rujeolă

 

În săptămâna 14-18 august au fost confirmate doar 2 cazuri noi de îmbolnăvire

În săptămâna 14-18 august au fost confirmate doar 2 cazuri noi de îmbolnăvire

Epidemia de rujeolă a luat sfârşit la Satu Mare. Cel puţin aşa reiese dintr-o informare pe care Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare a primit-o din partea Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă, acolo unde au fost internaţi de la începutul anului şi până în prezent toţi copiii care au suferit de pe urma acestei afecţiuni. » Citeşte restul articolului

21 august 2017 comentează acum

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

O mașină s-a făcut scrum după ce s-a izbit de un gard

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 5 și 30 de minute, în zona Pădurii Noroieni un autoturism s-a făcut scrum după ce s-a izbit de un gard. Se pare că șoferul a condus mașina cu viteză, a pierdut controlul și a intrat în gard. Pompierii din Satu Mare s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul.

» Citeşte restul articolului

20 august 2017 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 22.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

» Citeşte restul articolului

22 august 2017 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Borş de hribi

Borş de hribi

Borş de hribi

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 500 grame hribi, 2 morcovi, un păstârnac, o felie mare de ţelină, 500 ml borş, 20 gr. făină, 2 cepe, 100 gr. smântână, sare, piper, ulei, parmezan. » Citeşte restul articolului

09 august 2017 comentează acum