18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 01.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa și avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perșa. Titlul emisiunii: Asociația ACT4U, implicată în diverse activități ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licență pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audiențe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan.
Preşedintele CCR, Valer Dorneanu

Preşedintele CCR, Valer Dorneanu

CCR a admis, miercuri, sesizarea legată de excepţia de neconstituţionalitate din Codul Civil, în cazul Coman-Hamilton, în sensul că persoanele de acelaşi sex căsătorite au drept de liberală circulaţie şi locuire în România, însă plenul Curţii nu s-a pronunţat pe recunoaşterea căsătoriei celor doi.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Au și americanii obsesia lor

Întâlnirea considerată, deocamdată, istorică, dintre președinții Rusiei și SUA, a relevat un lucru mai puțin onorabil. Anume că și americanii au o obsesie: amestecul Rusiei în ultimele alegeri prezidențiale.
S-ar părea că presa americană a fost mai puțin interesată de eventualele decizii privind securitatea mondială discutate de cei doi, cât de prestația președintelui lor.

» Citeşte restul articolului

18 iulie 2018 comentează acum

Locale:

Vezi Arhiva

La Satu Mare nu se mai respectă principiul simetriei culturale dintre români şi maghiari

Festivitatea de inmanare a titlului de la Colegiul Kolcsey

Festivitatea de inmanare a titlului de la Colegiul Kolcsey

Odată cu acordarea titlului de cetățean de onoare profesorului Toth ar fi fost normal să-i fie acordat și unui profesor român

Fără să se declare explicit, la Satu Mare s-a instituit o regulă conform căreia cele două culturi, română și maghiară, au fost susținute și s-au dezvoltat simetric. Astfel dacă în consiliul municipal sau județean s-a votat pentru instalarea unei statui

» Citeşte restul articolului

17 iulie 2018 comentează acum

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Va ajunge Dragnea să inițieze suspendarea președintelui Iohannis?

Liviu Dragnea

Miercuri seară, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac virulent la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, practic dând asigurări că suspendarea acestuia e doar o chestiune de timp. Răspunsul lui Iohannis a venit de la Bruxelles, după summitul NATO.

» Citeşte restul articolului

12 iulie 2018 comentează acum
Restaurant POESIS

Educaţie:

Vezi Arhiva

Oferta de şcolarizare pentru învăţământul seral şi cu frecvenţă redusă din judeţ

Tinerii care nu au timp de cursuri la zi se pot înscrie în învățământul liceal seral sau cu frecvență redusă. Astfel, absolvenții de gimnaziu din anii anteriori, care împlinesc 18 ani în această toamnă, se pot înscrie la liceele care școlarizează în învățământul seral și cu frecvență redusă.

» Citeşte restul articolului

18 iulie 2018 comentează acum
Alma Spa

Infracţiuni:

Vezi Arhiva

Bătrână din Săcăşeni, violată şi omorâtă de un tânăr de 17 ani

Criminalisti la locul faptei

Criminalisti la locul faptei

În dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, comunitatea din satul Săcăşeni a fost şocată. Vecinii au găsit-o moartă pe Jakab Ileana, în vârstă de aproximativ 96 de ani, în propria locuinţă. Potrivit unor afirmaţii, victima ar fi fost violată şi apoi ucisă.

 
 

» Citeşte restul articolului

11 iulie 2018 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 02.07

Ne aflăm în zodia RAC

» Citeşte restul articolului

02 iulie 2018 comentează acum

Monden & Lifestyle:

Vezi Arhiva

Marina Procopie și-a început cariera în anii ‘80 la Satu Mare

Marina Procopie și Radu Sas

Marina Procopie și Radu Sas

La finalul săptămânii trecute a trecut în eternitate una din actrițele care au marcat Teatrul de Nord prin frumusețea și talentul ei în anii 1980 și a lăsat o amprentă de neuitat în istoria filmului românesc. Poate că Marina Procopie nu și-a împlinit întreg potențialul artistic, marcat de un destin ingrat, dar a avut momente strălucitoare și a fost înconjurată de iubirea publicului, în mod special a copiilor, poate cea mai prețioasă iubire. » Citeşte restul articolului

14 iulie 2018 comentează acum