Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Restauratorii de muzeu 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 07.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumele exotice- pasiunea unei familii din Tiream 08.40 Spiriduş Ghiduş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Taina Spovedaniei- Istorie şi actualitate 11.25 Recital de vioară şi pian la biserica greco-catolică Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril 12.30 Suleyman magnificul 12.45 Teleshopping 13.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Ivaszuk - raport la 4.420 de zile 14.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.27 Recital Alina Manole la Tăşnad 16.10 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Alin Pop, titlul emisiunii: Drama învăţământului de la sate 16.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 17.28 Panoramic sporitv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Pop, titlul emisiunii: O nouă ediţie din Crosul Viilor XCO, în 5 septembrie 18.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 18.42 225 evvel ezelott szuletett himnuszunk attya, Kolcsey Ferenc 19.31 Calup etno popular 19.47 Concert Inedit 20.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Ivaszuk - report la 4.420 de zile 21.12 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu
Mihai Fifor, senator PSD

Mihai Fifor, senator PSD

Înlocuitorul lui Ilie Sârbu la şefia grupului PSD din Senat este, potrivit votului exprimat duminică de senatorii social-democraţi, Mihai Fifor, această modificare urmând să fie anunţată şi în şedinţa de marţi a plenului Camerei Superioare a Parlamentului, prima din sesiunea ordinară de toamnă.

» Citeşte restul articolului

Regallis

Editorial

Vezi Arhiva

Liderul politic de pe margine

De pe margine, Crin Antonescu scrutează cu un ochi critic întregul spectru politic. Nu-i place nimic din ce vede. Este nemulţumit în special de evoluţia partidului pe care l-a condus. Îi vede cu alţi ochi şi pe foştii săi parteneri. Klaus Iohannis aproape că este pus pe acelaşi plan cu Victor Ponta. Fostul lider al PNL şi USL constată că scena politică arată mai rău ca niciodată. I se pare că noul PNL trăieşte sau vrea să trăiască în umbra preşedintelui Iohannis.
» Citeşte restul articolului

29 august 2015 comentează acum
MB Europa
Restaurant POESIS

Sondaje şi concursuri:

Vezi Arhiva

Cu cine ar trebui să voteze pensionarii la alegerile din 2016?

Sedinta pensionari la Prefectura Satu Mare

Sedinta pensionari la Prefectura Satu Mare

Odată pe lună, la Prefectura Satu Mare, asociaţiile de pensionari se întâlnesc cu autorităţile şi discută problemele ivite în judeţ. În principiu, punând pe tapet diverse probleme, de mai multe ori, fac presiune pe autorităţi. De pildă la ultima şedinţă s-a discutat despre catargul tricolor ce ar trebui amplasat în faţa clădirii Finanţelor, Hotelul Dacia, Grădina Romei, situaţia unei ferme din Dindeştiu Mic etc.

» Citeşte restul articolului

30 august 2015 comentează acum
Alma Spa

Politic:

Vezi Arhiva

Ilie Sârbu, susţinut pentru o funcţie la Curtea de Conturi

Ilie Sarbu

Ilie Sarbu

Senatorii PSD s-au reunit, duminică, în şedinţa de grup, în care urmau să se stabilească cine va prelua conducerea grupului după preconizata retragere a lui Ilie Sârbu. La întâlnire a participat şi premierul Victor Ponta, el declarând la intrare că deşi e deputat participă în calitate de prim-ministru, fără a face alte precizări. La şedinţa senatorilor PSD a participat şi preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

UPDATE: Ilie Sârbu n-a mai vrut din decembrie să fie lider de grup » Citeşte restul articolului

30 august 2015 comentează acum

Social:

Vezi Arhiva

31 de ghiozdane echipate de şcoală au ajuns vineri la Asociaţia Stea

Fondatoarea Organizaţiei Unite în Good a venit la Satu Mare dorind să le înmâneze personal copiilor ghiozdanele achiziţionate în cadrul campaniei "Provocarea Ghiozdanul"

Fondatoarea Organizaţiei Unite în Good a venit la Satu Mare dorind să le înmâneze personal copiilor ghiozdanele achiziţionate în cadrul campaniei „Provocarea Ghiozdanul”

Larisa Ţîrle este o sătmăreancă stabilită în Belgia şi care a reuşit vineri să aducă lacrimi de bucurie în ochii beneficiarilor serviciilor centrului de zi al Asociaţiei Stea. Le-a dăruit ghiozdane echipate pentru şcoală.

31 de copii vor merge în toamna acestui an cu ghiozdane din care nu lipseşte nimic. » Citeşte restul articolului

29 august 2015 comentează acum

Economic:

Vezi Arhiva

PNL nu va mai depune amendamente la Codul fiscal

Vasile Blaga

Vasile Blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că PNL nu va mai mai depune alte amendamente la Codul fiscal, în afara celor asupra cărora liderii partidelor politice s-au înţeles în cadrul întâlnirii de joi, afirmând că proiectul Codului Fiscal ar putea ajunge lunea viitoare la promulgare. » Citeşte restul articolului

29 august 2015 comentează acum

Sport:

Vezi Arhiva

Debut perfect pentru Olimpia, 5-0 obţinut la Metalul Reşita

Formaţia sătmăreană este primul lider al seriei

olimpiaOlimpia Satu Mare a debutat perfect în noua ediţie a campionatului Ligii a II-a, 5-0 în deplasare cu Metalul Reşiţa. O victorie concludentă, obţinută de o manieră categorică după o evoluţie a excelentă a elevilor lui Tiberiu Csik. Victoria propulsează formaţia sătmăreană pe primul loc în serie. Dar să nu ne culcăm pe lauri pentru că “mai e mult până departe”. » Citeşte restul articolului

30 august 2015 comentează acum

Sănătate:

Vezi Arhiva

Cum puteţi verifica dacă aveţi emis cardul naţional de sănătate?

Cum puteţi verifica dacă aveţi emis cardul naţional de sănătate?

Cum puteţi verifica dacă aveţi emis cardul naţional de sănătate?

Asiguraţii sătmăreni care nu au intrat încă în posesia cardului de sănătate sau din diverse motive nu l-au ridicat încă de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare au la îndemână mai multe modalităţi prin care pot să verifice dacă pe numele lor a fost emis deja documentul. » Citeşte restul articolului

28 august 2015 comentează acum

Horoscop & predicţii:

Arhiva

HOROSCOP

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 31.08
Ne aflăm în zodia FECIOARĂ
» Citeşte restul articolului

31 august 2015 comentează acum

Reţete şi sfaturi culinare:

POSTEAZĂ REŢETA TA!   Arhiva

Clătite cu fructe de pădure

Clatite cu fructe de padure

Clatite cu fructe de padure

Ingrediente:

10 clătite, un pahar de fructe de pădure (de care găsiţi: zmeruă, afine, eventuel mure), un praf de budică (se poate utiliza de zmeură, de fructe de pădure, de vanilie, sau eventual cu frişcă), 400 ml lapte dulce, 5 linguri de zahăr, un plic de zahăr vanilat.
» Citeşte restul articolului

19 august 2015 comentează acum