Sportivii baisprieni au dominat Cupa „Mogosa” la schi alpin

Scris de Vasile Gherman, 20 martie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sambata, 17 martie, la Complexul Turistic Suior din Baia Sprie a avut loc „Cupa Mogosa” la schi alpin – slalom. Competitia a fost organizata de CSS Baia Sprie, in colaborare cu DSTJ Maramures. Parteneri: Junior Club Oaki Baia Mare si societatile Eco Air si Ilnic, care au acordat concurentilor diplome, medalii si dulciuri.

Intrecerea s-a desfasurat pe sase categorii, toate premiile fiind cucerite de sportivii baisprieni, exceptie facand un loc trei pe care l-au cedat baimarenilor la Categoria Sperante Baieti 2001 – 2002.

Rezultatele deosebite au fost obtinute de urmatorii sportivi<

La Categoria Pitici II Baieti 2005 – 2007, Locul I a fost ocupat de Razvan Toma, urmat de Otto Schultz Piscoran Marc.

La Categoria Pitici I Baieti 2003 – 2004, Locul I a revenit sportivului Cristian Marc, urmat de Radu :chiopu si Alexandru Nistor.

La Categoria Pitici II Fete  2005 – 2007, Locul I a fost ocupat de Alexia Gherghel, urmata de colegele Aiana Tekar si Irina :chiopu.

La Categoria Pitici I Fete 2005 – 2007, Locul I a fot cucerit de Timea Csiki, urmata de Iuliana Boros si Iulia Ureche.

La Categoria Sperante Fete 2001 – 2002, Locul I a fost ocupat de Petra Copos, urmata de Karina Dumitru si Elena Luca.

La ultima categorie (Categoria Sperante Baieti 2001-2002) printre baisprieni s-a aflat pe podium Alexandru Telecan, de la Clubul Family Baia Mare, care a urcat pe treapta a treia. Primele doua au fost ocupate de Razvan Onit si Dan Dunca.

Sportivii de la CSS Baia Sprie sunt pregatiti de profesorii antrenori: Andreea Toma, Razvan Onciu, Sebastian Selejan, Zoltan Toth si Amalia Iring (colaboratoare). In organizarea concursului s-au implicat inimosii arbitri de la CSS Baia Sprie, Salvamont Baia Mare, Serviciul de Ajutor Maltez in Romania – Baia Mare, cu sprijinul substantial al directorului CSS Baia Sprie, profesor Petru Iring.