România – Polonia, 28-23. Băimărenii şi-au făcut treaba la echipa naţională de handbal masculin

Scris de Lia Bradeanu, 07 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

handbalPrestaţie de excepţie a echipei României de handbal masculin în meciul cu Polonia, 28 – 23. Întâlnirea a avut loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în faţa a 4.000 de spectatori, în echipă evoluând şi băimărenii Ionuţ Irimuş, Alex Csepregi.

Meciul face parte din campania de calificare la Campionatul European de handbal din Croaţia 2018. O echipă omogenă care a demonstrat că se poate. Scorul final pe tabela de marcaj a fost 28-23 pentru gazde. Un meci frumos care le da dreptul românilor să viseze frumos. Lucru confirmat şi de către antrenorul echipei Xavier Pascual.

Jucătorii sunt încrezători în forţele proprii şi speră la o calificare. Asta cu atât mai mult cu cât muncesc şi se simt ca o adevărată echipă.

România este lider în clasamentul grupei cu 4 puncte urmată de Belarus cu 2 puncte, Serbia 2 puncte, iar Polonia este pe poziţia a patra fără niciun punct. Primele două clasate se califică direct la Euro 2018. În seara de duminică în teren au evoluat şi băimărenii Ionuţ Irimuş, portar,  şi Alex Csepreghi care a înscris cinci goluri în poarta polonezilor. 28 la 23 un scor care da speranţe tuturor iubitorilor de handbal la o calificare pentru Euro 2018.