Prodance 2000 a reprezentat cu succes Romania la concursul din Stuttgart

Scris de Marius Paşca, 22 august 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

In perioada  16-20 august, la Stuttgart a avut loc unul dintre cele mai prestigioase concursuri de dans sportiv din lume. Este vorba de “German Open Championships 2011”.

La acest concurs, al doilea ca marime pe plan mondial, dupa “Blackpool Dance Festival”,  se aduna la start an de an elita dansului mondial, perechi din toate colturile lumii, precum si cei mai de seama arbitri internationali. La concursul din anul acesta au participat un numar de aproximativ 4,000 de spectatori.

Anul 2011 este al saselea an consecutiv in care clubul Prodance 2000 participa la acest prestigios concurs international de dans sportiv.

Din partea clubului baimarean, Romania a fost reprezentata de doua perechi ce au evoluat la 5 categorii, obtinand urmatoarele rezultate<

Perechea Dinu Lung – Christa Tatar a evoluat la doua categorii si anume la Junior 2, unde s-au situat pe locul 27 dintr-un total de 153 de perechi participante, iar la Youth Standard perechea s-a clasat pe locul 87 din 187 perechi.

Perechea Bogdan Suciu – Larisa Pop a concurat la patru categorii, obtinand la randul lor rezultate bune. La Grand Slam Standard – locul 208 din 334 perechi> Rising Stars standard – locul 155 din 277> Youth standard – locul 118 din 187 perechi, iar la Adult clasa A sectiunea standard au ocupat pozitia 41 dintr-un total de 113 perechi participante.

Rezultatele obtinute de perechile clubului sunt foarte bune, avand in vedere numarul mare de dansatori participanti, precum si valoarea acestora.