Preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare şi-a dat demisia de la federaţie

Scris de Vasile Gherman, 04 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Călin Matei, preşedintele campioanei CSM Ştiinţa Baia Mare, şi-a înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Federal al Federaţiei Române de Rugby. „Federaţia Română de Rugby îi mulţumeşte pentru activitatea din cadrul BF şi contribuţia pe care şi-a adus-o la dezvoltarea rugbyului românesc. Sperăm ca pe viitor să rămână un promotor al valorilor şi principiilor acestui sport minunat”, se arată în ştirea postată de site-ul frr.ro. În mai 2010, preşedintele clubului de rugby din Baia Mare a fost ales, de Adunarea Generala a FRR, membru al Biroului Federal. Călin Matei a reprezentat cluburile feminine şi cele din Divizia Naţională de Seniori şi Divizia A.

Deputatul Călin Matei, preşedinte al CSM Ştiinta Baia Mare, a fost ales vicepreşedinte al Federatiei Romane de Rugby, în februarie 2017.

“Un nou mandat la FRR. Am avut onoarea alături de ministrul de atunci Marius Dunca şi de colegii mei Hari Dumitraş, Matei Florin, Alin Petrache să fiu ales vicepreşedinte al FRR. Consider că aceste alegeri sunt o apreciere a muncii mele. Împreună cu echipa condusă de Alin Petrache am încercat să revigorăm acest sport. Aşa să ştiţi că după felul meu de-a fi în care fac tot ce pot pentru locul, regiunea, entitatea etc, unde mă aflu, aici voi face dublu. Este singurul domeniu în care activez de mulţi ani şi nu obosesc niciodată! Mulţumesc pentru încredere!”, a spus preşedintele Călin Matei.

V. Gherman