Poliţişti maramureşeni pe podium la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Scris de Lia Bradeanu, 14 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii maramureşeni ne reprezintă în continuare cu succes la competiţiile de înot. Cei nouă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş care au participat la Campionatului Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, Bacău, 2017, s-au întors acasă cu medalii.

În perioada 12-13 iulie 2017, la Bacău, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.
Nouă poliţişti maramureşeni s-au întrecut alături de aproximativ alţi 80 dintre cei mai buni sportivi înotători, din structurile Ministerului Afacerilor Interne, din întreaga ţară. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, respectiv, până în 35 de ani, 35-45 de ani şi peste 45 de ani, masculin şi open feminin.

Poliţiştii maramureşeni au participat la mai multe probe, pe categorii de vârstă, şi au reuşit să obţină trei medalii, astfel:
Agent de poliţie Marin Simona – locul II la categoria 50 metri liber;
Subcomisar de poliţie Mureşan Ştefan şi subcomisarul de poliţie Buciuman Vasile s-au clasat pe locul III la categoria 50 metri liber, la categoriile de vârstă 35 – 40 ani respectiv până în 35 ani;
Inspector de poliţie Băltan Adrian – locul III la categoria 100 m liber, categoria sub 35 de ani.
Agent şef principal de poliţie Sălăjan Daniel – locul III la categoria 100 m liber, categoria peste 45 de ani.

La categoria 100 m bras agent principal de poliţie Pop Florina şi agent principal de poliţie Indreica Andrei s-au clasat pe locul IV, agent principal Măgurean Narcis pe locul V şi agent şef adjunct de poliţie Munteanu Marius pe locul VI.