La Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat un regal de tenis

Scris de Ioan Johnny Popescu, 21 iunie 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

„Cupa Marmatia” a fost dublata de intalnirea echipelor de seniori din localitate, cu cea din orasul Lucinec, Slovacia

Sfarsitul de saptamana a oferit iubitorilor sportului alb din Sighetu-Marmatiei un adevarat regal organizat de neobositul profesor al Clubul Sportiv Scolar Sighet, Eugen Mihaljek, regal care a cuprins concursul de tenis dotat cu „Cupa Marmatia”, concurs inclus in calendarul oficial al Federatiei Romane de Tenis, la care au participat in jur de 50 de jucatori din Baia Mare, Zalau, Cluj-Napoca si Sighetu-Marmatiei. In paralel, pe terenurile de tenis sighetene a avut loc intalnirea anuala dintre echipele de seniori din Sighetu-Marmatiei si partenerii lor din localitatea Lucinec din Slovacia.

Competitia a fost organizata pe categorii de varsta

Avand in vedere numarul mare de participanti, organizatorii au decis ca „Cupa Marmatia” sa se joace pe categorii de varsta, motiv pentru care, la final, au fost acordate cinci cupe. Astfel, la categoria 10 ani fete, clasamentul a fost dupa cum urmeaza< Locul I – Iulia Duma (CSS Sighet)> Locul II – Cristina Rusu (TC Baia Mare)> Locul III – Andreea Pall (Zalau). La categoria 12 ani fete< Locul I- Iulia Farcas (TC Winner Cluj-Napoca)> Locul II – Helga Berci (TC Star Baia Mare)> Locul III – Claudia Chindris si Camelia Trifoi (CSS Sighet. La categoria 12 ani baieti< Locul I – Andrei Taut (TC Star Baia Mare)> Locul II – Balogh Edward (TC Star Baia Mare)> Locul III – Raul Pipas si Sergiu Mutaffof (CSS Sighet). La categoria 14 ani fete< Locul I – Diana Sechel (CSS Sighet)> Locul II – Alexandra Muresan (TC Star Baia Mare)> Locul III – Bianca Buie si Alexandra Rusu (TC Baia Mare). Categoria 18 ani fete< Locul I – Oana Trifoi (CSS Sighet)> Locul II – Andreea Ierima (CSS Sighet)> Locul III – Oana Sechel si Sorina Trifoi (CSS Sighet). Arbitrul meciurilor a fost tenismanul Istvan Dobes.

Sighetenii i-au batut pe slovaci cu 9-3

Traditionala intalnire anuala dintre echipele de tenis seniori dintre orasele Lucinec din Slovacia si Sighetu-Marmatiei s-a incheiat cu scorul de 9-3 in favoarea gazdelor care au evoluat in urmatoarea componenta< Alexandru Zaharovits, Toader :ustic, Istvan Dobes, Tiberiu Csatary, Raul Ster, Adrian Iancu, Cristian Dragota si Sorin Onita.

 1. Muresan Alexandra a spus: 05 iulie 2010, ora 08:39

  Muresan Alexandra NU mai este legitimata la clubul „TC Star Baia Mare” de un an, ea fiind legitimata la „CS Tenis Club Baia Mare”, doua cluburi diferite

 2. HELGA BECI a spus: 05 iulie 2010, ora 20:15

  Numele meu nu este HELGA BERCI! esti HELGA BECI locul 2,cat. 12f.

 3. RUSU ANCA a spus: 07 iulie 2010, ora 12:44

  Eu ma numesc RUSU ANCA nu RUSU ALEXANDRA,locul 3 la categoria 14 F si locul 31 national la 11-12 ani F.

 4. muresan ioana a spus: 14 iulie 2010, ora 12:42

  beci helga tu ai fost locul 3-4 la 12 ani pt ca trebuia sa joci cu costea cosmina pentru locul 3.locul 2 a fost obtinut de catre ciorcila carla.costea cosmina ar fi obtinut locul 3 pentru ca a mai jucat cu tine si te-a batut la 0

 5. sechel diana a spus: 14 iulie 2010, ora 12:44

  rusu anca a obtinut locul 1 la 14 ani si nu cred ca ar scrie ea ca e locul 3.

 6. balogh o. edvard a spus: 21 iulie 2010, ora 17:59

  Ma numesc BALOGH O. EDVARD si sunt legitimat la clubul “CS Tenis Club Baia Mare”, si nu la clubul“TC Star Baia Mare” sunt doua cluburi diferite.

 7. toti a spus: 16 noiembrie 2010, ora 15:31

  deci voi chiar nu stiti scrie…e iulia duNa, beci nu berci, rusu ANCA nu alexandra, cele 2 cluburi sunt total diferite

  si ne bucuram anca ca te lauzi in fata tuturor
  e vorba despre concursul din 2010 la sighet, cand anca chiar a luat locu 3

 8. axi a spus: 16 noiembrie 2010, ora 15:33

  ce te bagi tu ala „toti” anca are cu ce sa se laude>:P
  dar ai dreptate…nu stiu scrie:)))