Jandarmul Florin Silaghi, locul I la Campionatul de înot al MAI

Scris de Lia Bradeanu, 16 iulie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În perioada 09 – 12 iulie a.c., în oraşul Brăila s-a desfăşurat finala campionatului de înot pe Ministerul Afacerilor Interne, etapă la care Jandarmeria Maramureş a fost reprezentată de către Plutonierul major Florin Silaghi. Acesta a  obţinut locul I la proba 100 metri bras, contribuind astfel la clasarea Inspectoratul General al Jandarmerie Române pe un loc fruntaş.

        Subofiţerul este încadrat în cadrul Jandarmeriei din anul 1996, făcând parte din cadrul Detaşamentului 2 de Jandarmi Pază şi Protecţie Instituţională, nefiind la prima participare la concursuri de înot organizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne sau în afara acestuia. Astfel acesta a obţinut în anul 2012 locul 2 în cadrul concursului organizat de Minister şi locul trei în cadrul competiţiei „Campionatele Naţionale de Înot Masters”, desfăşurate în luna iunie 2013,  în municipiul Braşov.

         Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş apreciază activitatea subofiţerului, recompensându-l cu mulţumiri scrise  pentru contribuţia adusă la imaginea instituţiei.