ÎNOT. Delia Ana Kovacs, locul I la Cupa Orca Spring Sprint 2017 – Cluj-Napoca

Scris de Lia Bradeanu, 27 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sportivii Gold Stars Baia Mare au reuşit să se impună şi de această dată la Cupa Orca Spring Sprint 2017. Delia Ana Kovacs a obţinut cel mai mare punctaj al concursului la feminin clasându-se pe prima treaptă a podiumului.

Cinci înotători  ai Asociaţiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat sâmbătă la Cupa Spring Sprint Orca. Competiţia destinată înotătorilor masters, trecuţi de 25 de ani, s-a desfăşurat la piscina Worldclass din cadrul hotelului Belvedere din Cluj Napoca. Şi în acest an cupa la feminin per concurs generală  revenit băimărencei Delia Ana Kovacs care a obţinut cel mai mare punctaj, 40 de puncte.

Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos. Adrian Sălăjan a obţinut locul I la categoria de vârstă 50-54 de ani, în timp ce la categoria 40-44 de ani locul II i-a revenit lui Răzvan Cristian Oros, iar locul III  lui Adrian Flavius Ţura. La acest concurs, pentru prima dată a participat şi băimăreanca Doina Jarda, la categoria de vârstă 35-39 de ani.

Sportivii băimăreni speră ca în acest an să fie prezenţi la Campionatele Mondiale de Nataţie care se vor desfăşura în vară, la Budapesta.