In sezonul viitor, FCMU Baia Mare va sustine meciurile in Zlatna » dan-hotico-poli-iasi


  1. Shanavya a spus: 19 august 2012, ora 14:18

    Intradevar, imbinarea intre rock si sifmonic este o muzica foarte reusita si spre mandria mea de rocker promotorii genului au fost in 1969 cei de la Deep Purple care au pus la punct un grandios spectacol impreuna cu filarmonica regala din Londra.Daca vrei sa-ti faci o idee despre ce se poate scoate dintr-o vioara, cauta pe youtube Andre Rieu !

  2. Robert a spus: 24 septembrie 2012, ora 20:16

    Mia drag, dumneata ai habar cum se face detoncul de TVA la o firma mica acum? Simplu, pe baza facturilor si numai a facturilor. E un centralizator mai mult sau mai mutin complicat al facturilor primite si emise.Acum gandeste-te cum o sa fie cand nu mai poti sa centralizezi facturile si sa vezi daca ai de platit sau de incasat catre stat in contul de TVA. Trebuie la fiecare factura sa vezi cand anume a fost achitata. Trebuie sa legi practic jurnalele de TVA de incasarile prin banca sau casa. Trebuie sa ai grija sa nu incasezi in numerar anumite facturi. Daca factura e achitata in transe apar alte bucurii la urmarirea fiecarei transe, plus decizii arbitrare (pe factura ai detalii cu deducere diferita, iar banii vin in transe. Ce anume achita banii? Primul detaliu? Primul si 10% din al doilea? Proportional din fiecare detaliu? Ca sa nu mai spun ca programele software trebuie complicate bine pentru asta, iar firmele alea mici sa vor da cu capul de pereti la implementarea acestui sistem. Aceasta masura era buna doar pentru anumite firme medii ca marime, care incaseaza facturile foarte greu. Doar pentru ele ar fi utila aceasta nebunie. Pentru o firma mica, care incaseaza ca totul pe loc sau in 15-30 de zile si face plata TVA la 3 luni (da, si la 3 luni se poate plati TVA-ul), pur si simplu masura asta NU SE MERITA. Iti bati singur cuie in talpa.Macar putea sa o dea optionala, ca la regimul de impozit pe venit. Cine vroia, aplica, cine nu, nu. Binele cu forta nu prea se merita.Poate o sa ziceti ca am eu ceva cu noua putere.Uite aici ce s-a intamplat la altii, care nu au treaba cu Ponta, Basescu&Comoney.ro: 14 Aug 2012 – D. MANOLESCU: cen Polonia, unde plata TVA la eencasarea facturii este opţională, o aplică 2% dintre eentreprinzători Da? 2%!

  3. Tapilin a spus: 26 septembrie 2012, ora 07:58

    MIA, nu se incinge nimic. Mie imi este detsul de clar ca mare parte din ce sustii tu e ori incercare de flame, ori o interpretare romantata a prezentului si viitorului. Practic, concret nu e nimic de spus, ci doar stai sa vedem, eu cred ca . Pai, cam cat sa stam? Ca mare parte din efectele negative sunt aici. Daca asa arata o guvernare coerenta, nu prea e loc de discutat. Am inteles, ne mai auzim in 2013 pe seara. Pai, guvernul asta are sanse mari sa nu mai existe atunci si tot ce a facut a fost sa ia o masura mare si lata intr-o perioada de criza a economiei.Declaratia lui ponta, care de fapt n-a declarat, a zis fix asta. Ca 75% din timp nu fac nimic util din actul de guvernare. O poti rationaliza cat iti este necesar, dar afirmatia ramane aceeasi.Cu hidroelectica inca nu stim ce e ca e o nebuloasa totala, contractele alea care trebuiau renegociate in iunie, iulie, august si acum iata-ne aproape in septembrie tot nu se stie ce e cu ele. Ce stim e ca ratingul companiilor de stat pentru imprumuturi e undeva sub nivelul marii.Putem parlamenta cat vrei pe cat de bine ar putea sa ne fie , dar pe moment ne e oleaca rau.Asta repet, doar referitor la coerenta guvernarii. In rest, simpatiile politice sunt mai putin interesante intr-o discutie despre economie. Sa nu le amestecam.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.