Handbal. Ultimul meci din sezonul regulat pentru HCM Minaur

Scris de Lia Bradeanu, 25 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

handbalSâmbătă, 26 martie, începând cu ora 14.45, HCM Minaur şi HC Adrian Petrea Reşiţa se vor întâlni în ultima etapă a sezonului regulat. Intrarea spectatorilor se va face pe bază de abonament sau bilet, preţul unui tichet de acces fiind de 10 lei.

Această ultimă etapă este cea care va decide ultima echipă care va accede în play-off. În acest moment, Dunărea Călăraşi ocupă locul opt, cu 35 de puncte, iar HC Minaur se află pe nouă cu două puncte mai puţin, 33. La aceeaşi oră cu meciul Minaurului, Dunărea va juca în deplasare la HC Vaslui. Adversara echipei noastre în meciul de mâine, HC Adrian Petrea este deja calificată în play-off, ocupând locul şapte, cu 39 de puncte.

În etapa precedentă, cea cu numărul 25, HCM Minaur a pierdut în deplasarea de la Energia Tg. Jiu, scor 27-24, în timp ce HC Adrian Petrea s-a impus la limită pe propriul teren în faţa echipei CSM Ploieşti, scor 27-26.

În partida tur, disputată la Timişoara (în acea perioadă sala din Reşiţa nu avea aviz ISU), HCM Minaur s-a impus cu 26-27, după ce la pauză a avut cinci goluri în avantaj, scor 10-15.

Conform site-ului oficial al HC Minaur, partida de mâine, 26 martie, va fi arbitrată de cuplul Belean (Mureş) – Călina (Argeş), iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal va fi domnul Dobre din Bucureşti.