Handbal. Marius Sadoveac a fost convocat la echipa naţională de seniori

Scris de Lia Bradeanu, 29 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

handbalChiar dacă a ratat calificarea în Playoff-ul Ligii Naţionale, HCM Minaur continuă să fie reprezentată de sportivii săi la echipele naţionale. Marius Sadoveac a fost convocat la echipa naţională de seniori, alături de care va efectua un stagiu de pregătire la Călăraşi în perioada 28 martie – 5 aprilie.

După stagiul de pregătire de la Călăraşi, echipa naţională va juca dubla cu Israel din preliminariile pentru Campionatul European din 2018. Primul meci va avea loc în Israel pe 6 aprilie, returul fiind programat pentru 10 aprilie, acesta urmând a se juca la Călăraşi.

Cei trei sportivi împrumutaţi de HCM Minaur de la Centrul Naţional de Excelenţă din Sighişoara, Alexandru Talmaciu, Cătălin Scarlat şi Laurenţiu Diaconu au fost convocaţi la echipa naţională de juniori pentru un stagiu de pregătire care se va încheia cu trei jocuri de pregătire împotriva Serbiei.

Lotul de juniori se află în acest stagiu de pregătire din 21 martie, însă cei trei sportivi au fost învoiţi de antrenorii Narcis Cîtu şi Gabriel Armanu pentru a juca la echipa noastră în ultimul meci din sezonul regulat, terminat la egalitate, scor 25-25 împotriva echipei HC Adrian Petrea. (minaur.ro)