Handbal. Liga Campionilor. Buducnost – HCM Baia Mare 32 – 25

Scris de Lia Bradeanu, 11 aprilie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

hcmDupă un drum istovitor cu autocarul şi lipsa din teren a celor mai bune jucătoare, handbalistele echipei HCM Baia Mare nu au reuşit să facă faţă presiunii de a juca cu deţinătoarele titlului Europei, Buducnost Podgorica. Scorul final pe tabela de marcaj a fost 32 la 25, după ce în tur scorul a fost de 29 la 24.

 

HCM Baia Mare  s-a prezentat în faţa deţinătoarei titlului de Campioană Europeană doar cu 11 jucătoare, lipsind din teren tocmai o parte dintre cele mai valoroase sportive: Ungureanu, Pineau, Geiger, Szucs, Nechita şi Tănasie. Trebuie să amintim însă faptul că HCM Baia Mare a reuşit o performanţă mare, pentru al doilea an consecutiv  calificându-se în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Iată însă că, după ce au pierdut în retur în faţă formaţiei Buducnost, scor final 32 -25, handbalistele echipei Baia Mare ies cu fruntea sus din Liga Campionilor.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu  10 reuşite. Buducnost a câştigat calificându-se în Final Four-ul care se va dispută în 7-8 mai în Budapesta. Au mai reuşit să acceadă în primele patru CSM Bucureşti, Vardar Skopje şi Gyor. Tragerea la sorţi a semifinalelor este programată pentru marţi, 12 aprilie.