Handbal. HCM Minaur joacă în această săptămână două meciuri în play out pe teren propriu

Scris de Lia Bradeanu, 19 aprilie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

handbalPentru HCM Minaur, în această săptămână, sunt programate două jocuri în play out, ambele urmând a se disputa în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”. Primul va avea loc mâine, 20 aprilie, de la ora 17.00, împotriva echipei CSU Danubius Galaţi. A doua partidă este programată pentru 23 aprilie (ora 11.00), adversă fiind HC Vaslui. Accesul spectatorilor la cele două jocuri se va face pe bază de abonament sau bilet, preţul unui tichet fiind de 10 lei. Biletele pentru jocul cu Danubius Galaţi se vor pune în vânzare mâine, 20 aprilie, începând cu ora 12.00.

Cele două echipe abordează partida de mâine după un parcurs total opus în primele două jocuri din Playout. HCM Minaur a câştigat ambele partide (33-25 acasă cu CSM Focşani 2007 şi 24-25 în deplasare la Energia Tg. Jiu), iar CSU Danubius Galaţi a pierdut în deplasare la Energia Tg. Jiu (36-24) şi acasă cu CSM Ploieşti (28-29).

HCM Minaur ocupă locul doi în clasament, având 25 de puncte, cu 2 mai puţine decât liderul Energia Tg. Jiu, în timp ce CSU Danubius Galaţi ocupă ultimul loc, cu un singur punct.