Handbal feminin şi masculin. Meciuri pe teren propriu pentru echipele Clubului Sportiv Minaur

Scris de Lia Bradeanu, 11 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

handbalÎn această săptămână, ambele echipe ale Clubului Sportiv Minaur vor juca pe propriul teren, după ce în etapa precedentă nu au avut programate jocuri oficiale, din cauza numărului impar de echipe înscrise la startul competiţiei.

Echipa de fete va întâlni miercuri, 12 octombrie, CSM Slatina. Partida va începe de la ora 17:00 şi va fi arbitrată de cuplul Barbu-Badiu (Cluj). Antrenoarea Simona Maior-Paşca a spus despre partidă că “este cel mai greu meci din acest campionat. După această partidă vom putea trage linie şi să vedem unde ne aflăm”.

Partida băieţilor cu Universitatea Craiova se va disputa vineri, 14 octombrie, începând cu ora 16:00. În această partidă vor debuta Alexandru şi Răzvan Farcaş, care au semnat săptămâna trecută cu CS Minaur, după ce în sezonul precedent au evoluat pentru CSM Ploieşti.

La ambele partide, accesul spectatorilor se va face pe bază de bilet, preţul unui bilet fiind de 5 lei. Pentru meciul fetelor, biletele se vor pune în vânzare pe 12 octombrie începând cu ora 15:00, iar la băieţi pe 14 octombrie începând de la ora 14:00.