H.C. Municipal Baia Mare – Danubius Galaţi

Scris de Lia Bradeanu, 08 mai 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aproximativ 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş vor asigura ordinea publică şi siguranţa suporterilor ce vor fi prezenţi la meciul de handbal dintre H.C. Municipal Baia Mare – Danubius Galaţi, care se va disputa miercuri, 08 mai a.c., la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, începând cu ora 17.00.

Conform criteriilor elaborate de către federaţiile sportive naţionale de profil şi Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc scăzut. Spectatorii nu au voie să introducă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Jandarmeria Maramureş recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.