Fotbal. Liga a II-a. Seria Vest – Vineri, FC Baia Mare intalneste CFR Craiova

Scris de Horia Crisan, 08 octombrie 2009 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

FC Baia Mare a fost somata de FRF ca pana miercuri, 7 octombrie, sa plateasca suma de 1.300 lei, care reprezinta restul baremului de arbitraj pentru meciul cu UT Arad, din prima etapa. Suma a fost achitata si, in consecinta FC Baia Mare, va fi programata in etapa a IX-a, de maine, cand pe stadionul „Dealu Florilor” va intalni CS Gaz Metan CFR Craiova, cu incepere de la ora 11.

Se vor intalni ocupantele locurilor 8 (oaspetii) si 14 (echipa noastra). In mod sigur nu va juca Peres, care este suspendat, insa s-ar putea sa fie vazut la lucru atacantul Robert Roszel (in cazul in care se parafeaza transferul).

Conducerea clubului baimarean face apel la iubitorii de fotbal sa vina in numar cat mai mare la stadion si cel mai important este sa isi cumpere bilete, deoarece doar cheltuielile cu arbitrajul pe teren propriu se ridica la 60 de milioane lei. Partida va fi arbitrata de o brigada din Zalau, alcatuita din Paul Vasile Unimatan – Tunyogi Ferencz si Gabriel Ioan Barjac. Rezerva< Kegyes Ervin (Satu Mare). Observator< Mircea Nesu (Oradea).

Programul etapei

CFR Timisoara – CS Otopeni

Fortuna Covaci – FC Arges

Silvania Simleu – FCM Tg. Mures

FC Baia Mare – Gaz Metan CFR Craiova

FC Bihor – Minerul Lupeni

CSM Rm. Valcea – Ariesul Turda

Dacia Mioveni – Muresul Deva

UT Arad – FC Drobeta Tr. Severin

Jiul Petrosani – „U” Cluj (se joaca pe 3 noiembrie)