Consiliul Judeţean Maramureş a acordat diplome ”zimbrilor” băimăreni pentru câştigarea ”Cupei Regelui” la rugby              

Scris de Lia Bradeanu, 07 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

premiere1Conducerea executivă a Consiliului Judeţean Maramureş a oferit diplome ”zimbrilor” băimăreni, reprezentanţi ai echipei de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare, pentru trofeul cucerit sâmbătă, 3 decembrie, ”Cupa Regelui”. Acordarea premiilor pentru jucători, antrenori, echipa medicală, echipa tehnică şi conducerea clubului de rugby a avut loc miercuri, 7 decembrie, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Maramureş, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a vicepreşedintelui Ioan Doru Dăncuş şi a consilierilor judeţeni Liliana Moga şi Cosmin Drulea, preşedintele Comisiei de Sport din cadrul instituţiei.

 Şeful administraţiei judeţene a felicitat toţi membrii clubului CSM Ştiinţa Baia Mare pentru bucuria imensă adusă iubitorilor de sport din Maramureş. ”După toate veştile rele care au venit din sportul băimărean în ultimul an, acest trofeu obţinut de echipa de rugby reprezintă o continuare a performanţelor reprezentanţilor clubului. În continuare obţineţi rezultate extraordinare care se traduc prin multă, multă muncă.

Preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, Călin Matei, ne-a prezentat cât de greu este să continuaţi lupta cu atâta devotament, dat fiind faptul că jucaţi împotriva unor echipe cu un buget mult mai consistent. Consiliul Judeţean Maramureş a încercat mereu să susţină atât sportul de performanţă, cât şi sportul de masă. Vom încerca să rămânem şi pe mai departe alături de voi, toţi, să vă oferim satisfacţii financiare care să vă determine să rămâneţi cât mai mult în judeţul Maramureş, în municipiul Baia Mare.

La prima şedinţă de Consiliu Judeţean, care va fi, cel mai probabil, săptămâna viitoare, vom propune şi o acordare de premii financiare pentru fiecare dintre voi, o sumă care sperăm să vă bucure şi să vă facă sărbătorile mai frumoase. Vă mulţumesc încă o dată pentru acest trofeu frumos, atât în nume personal, cât şi în numele Consiliului Judeţean Maramureş, în numele municipiului Baia Mare”, a declarat preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea.

Şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ioan Doru Dăncuş a dorit să transmită felicitările sale Clubului CSM Ştiinţa Baia Mare, arătând că, în materie de sport, ne mai putem mândri cu echipa de rugby a Băii Mari. ”Faceţi deja performanţă de mulţi ani în rugby, fapt pentru care dorim să vă mulţumim. Ştim că, dacă investim în sport, şi rezultatele vor fi pe măsură. Trofeul pe care l-aţi cucerit, sâmbătă, a reprezentat pentru fiecare dintre noi un motiv de sărbătoare şi doresc să vă felicit, personal, pe fiecare dintre domniile voastre pentru contribuţia pe care v-aţi adus-o în realizarea acestui moment frumos.

Sperăm ca premiile financiare pe care vi le vom oferi să fie consistente şi motivaţionale, fiindcă toţi cei care munciţi la acest club vă gândiţi, în primul şi în primul rând la performanţă. Primiţi înainte de toate respectele noastre, ale tuturor celor care reprezentăm Consiliul Judeţean Maramureş, iar anul viitor sperăm să aduceţi acasă, în Baia Mare, şi trofeul cel mare, la finalul campionatului”, a conchis vicepreşedintele CJ Maramureş, Ioan Doru Dăncuş.

Şi preşedintele Comisiei de Sport, Cosmin Drulea a arătat că rugby-ul este mereu în top datorită implicării fiecărui jucător, a antrenorilor, echipei medicale dar şi a reprezentanţilor executivului care conduc acest club sportiv. ”Mă bucur să pot spune că fac parte din marea familie a zimbrilor băimăreni, iar Arena Zimbrilor, care a fost recent inaugurată, este un alt semn al aprecierii pe care o meritaţi. Din partea mea, a colegilor din Comisia pentru Sport, primiţi cele mai calde felicitări pentru trofeul cucerit sâmbătă”, a precizat consilierul judeţean, Cosmin Drulea.

 La cuvânt s-a înscris şi preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, deputatul Călin Matei,  care a declarat că, anul viitor, zimbrii băimăreni speră să aducă în Baia Mare trofeul cel mare. ”Ştiu ce înseamnă şi administraţie, şi sport şi mulţumesc Consiliului Judeţean Maramureş pentru tot ce face pentru sport, dar în special pentru rugby, fiindcă despre rugby discutăm acum. Trebuie să fac menţiunea că, înafara sponsorilor, singura instituţie care a ajutat rugby-ul şi a contribuit pentru finanţarea Arenei Zimbrilor a fost Consiliul Judeţean. După ce vom finaliza toate lucrările la baza sportivă, doresc să îi invit la o întâlnire pe cei care ne-au ajutat, iar aici fac referire şi la instituţia CJ Maramureş.

Un anunţ pe care îl fac în premieră este acela că, anul viitor, în Baia Mare se va juca un meci internaţional, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Echipa băimăreană de rugby are un buget mai mic decât alte echipe şi, cu toate acestea, zimbrii fac performanţă. Mulţumesc pentru acest lucru antrenorilor, jucătorilor, tuturor celor care şi-au adus şi îşi aduc aportul la bunul mers al echipei, conducerii clubului. Consiliul Judeţean este singura instituţie care premiază performanţa şi pentru acest lucru doresc să aduc mulţumiri publice tuturor”, a încheiat mesajul său, preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, Călin Matei.