Bicicletele SUNN sunt tot ceea ce ai nevoie pentru cursele de Enduro

Scris de Decebal Ienasoiu, 12 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Enduro este una dintre cele mai populare discipline din ciclism. Dar pentru a putea atinge performanţa, ai nevoie de o bicicletă care să-ţi susţină fiecare pretenţie sportivă.

În acest sens, unul dintre cele mai bine cotate branduri este SUNN. Caracteristicile oricărei biciclete SUNN sunt gândite special pentru profesionişti şi reuşesc de fiecare dată să facă o figură frumoasă în competiţiile de profil.

În primul rând, bicicletele SUNN au avantajul că sunt foarte stabile şi susţin coborârea pe pantele abrupte. Este unul dintre cele mai importante aspecte, având în vedere că Enduro este o disciplină care se desfăşoară în zone accidentate, unde majoritatea porţiunilor de teren te obligă să cobori. Într-o cursă în care totul se derulează foarte rapid şi nu ai timp să te obisnuieşti cu traseul, ai nevoie de o bicicletă care se poate manevra foarte usor. Mai mult, bicicleta pe care o foloseşti trebuie să ştie să îţi ,,ierte” alegerile greşite şi curbele neprevăzute care apar inevitabil din cauza oboselii şi a căldurii momentului. 

Dar Enduro nu este doar despre coborare. Ai nevoie de o bicicletă care poate să urce în zonele abrupte şi pe care să o poţi pedala în mod eficient. Cursele de Enduro sunt întotdeauna imprevizibile, iar zonele în care trebuie să urci nu se îmbină niciodată foarte armonios cu cele unde trebuie să cobori. Trebuie să fii atent la drum şi să fii pregătit pentru orice obstacol pe care îl vei întâlni. Avantajul bicicletelor SUNN este acela că sunt realizate din materiale de calitate superioară, iar greutatea lor este mult mai mică decât în cazul altor biciclete. Fiind mai uşoare, vor avea nevoie de mai puţină manevrare pentru a fi ghidate atunci când oboseşti, ceea ce devine un bonus important în zilele lungi pe care le petreci pe şa.

Pe scurt, o bicicleta de Enduro bună trebuie să fie capabilă să se comporte ca o bicicletă pentru cursele de tip downhill, dar să poată să îndeplinească şi cerinţele unei biciclete pentru trail. Este o cerinţă destul de mare, dar gama de biciclete SUNN reuşeşte să îmbine toate aceste caracteristici şi să ofere sportivilor o experienţă pe două roţi deosebită.

Veloteca este singurul magazin care comercializează la ora actuala biciclete SUNN. Gama de produse este foarte variata, ceea ce înseamnă că există şanse maxime să găseşti un model care să ţi se potrivească perfect. În plus, vei fi consiliat de specialişti în acest domeniu şi vei primi cele mai bune sfaturi.

Bicicletele SUNN sunt promotoare ale performanţei şi reuşesc să uimească de fiecare dată când îşi fac apariţia pe pistă. Vedetele anului acesta sunt Shamann Finest 2018, Sunn Kern LT Finest 2018 şi Sunn Prim S1 2018. Toate aceste biciclete sunt realizate din carbon, iar designul foarte elegant nu lasă loc de întrebări. Vei găsi mai multe informaţii despre acestea pe site-ul oficial Veloteca. Desigur, acolo vei avea acces la întreg catalogul de biciclete SUNN.