Au fost premiati cei mai buni sportivi de la LPS Baia Mare

Scris de Lia Bradeanu, 21 decembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cei mai buni zece sportivi ai Liceului cu Program Sportiv Baia Mare au fost premiati de catre conducerea scolii. Locul I i-a revenit inotatorului Aleandru Sabau, urmat de Miruna Scripciuc, atletism, Carlo Turdean, inot, Bianca Verdes, inot, Paula Orzac, inot, Marius Borz, inot, Marcela Rob, gimnastica ritmica, Ioana Bugye, gimnastica ritmica, Florina Bud, inot precum si Kata Korponay, inot. Atit sportivii cit si cei care ii antreneaza zi de zi, Carmen Coca, Ileana Jakoc, Luminita Lazarescu, Adrian Gherghel, Iuliu Petki, Stefan Hendrea, au fost rasplatiti cu diplome, echipamente sportive si flori.

Directorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, Adrian Gherghel, sustine ca este increzator in ceea ce priveste dezvoltarea  tuturor ramurilor sportive ale liceului. Cu atit mai mult cu cit atletitii revin in forta, asa cum era altadata. „A fost un an foarte bun. Rezultatele se vad la inot, gimnastica si nu in ultimul rind la atletism. In 2013 ne dorim sa realizam mult mai mult decit in 2012, sprijiniti de catre Primaria si Consiliul Local Baia Mare, dar si de catre Inspectoratul Scolar Judetean Maramures. Cu Alexandru Sabau intentionez sa participam la Europenele de Juniori. La atletism suntem la nivelul de copii, pregatim generatiile viitoare avind in vedere ca, nu de mult, domina clasamentul LSP Baia Mare”, a subliniat Gherghel.

Toti sportivii au fost felicitati. Reprezentantul CL Baia Mare, viceprimamrul Istvan Ludescher,a  tinut sa puncteze faptul ca LPS Baia Mare este o pepiniera de formare si lansare a campionilor, fapt care ne face sa ne mindrim. Le dorim mult succes tuturor sportivilor si antrenorilor in anul viitor.