Rotarienii au întins o mână de ajutor micuţilor pacienţi ai Spitalului TBC

Scris de Lia Bradeanu, 20 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Rotarienii băimăreni au dat o mână de ajutor Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare. Cu ajutorul oamenilor de bine au reuşit să amenajeze două spaţii de joacă pentru copiii internaţi în Secţia Pediatrie a unităţii spitaliceşti, dar şi o sala de tratament.

Au fost înlocuite geamurile din lemn cu cele de termopan, uşile, fiind achiziţionat şi mobilier specific prichindeilor. Conducerea unităţii aduce mulţumiri tuturor celor implicaţi fiind convinsă că efortul făcut de oamenii de bine vine în sprijinul micilor pacienţi care sunt nevoiţi să îşi petreacă zile întregi sub atenta supraveghere a colectivului medical.

Micuţii pacienţi au fost încântaţi de sălile de joacă. Nerăbdători aceştia au venit să vadă unde îşi vor petrece de acum încolo timpul. Pe pereţi i-au aşteptat personaje din desene animate. Au promis că îşi vor aduce jucăriile şi se vor distra de minune uitând de faptul că sunt bolnavi şi nu pot merge acasă.

Toţi copiii au primit dulciuri.

Investiţia se ridică la aproximativ 40.000 de lei, iar conducerea unităţii speră ca în scurt timp, tot cu ajutorul sponsorilor, să reuşească să transforme toate saloanele Secţiei Pediatrie în unele moderne care să confere confortul aşteptat tuturor pacienţilor.