Maramureşenii cumpără bilete pentru… vacanţă de vară

Scris de Lia Bradeanu, 04 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Deşi suntem în plin sezon de iarnă, maramureşenii sunt cu gândul la vară. Aşa că de pe acum au început să se intereseze de ofertele pentru sezonul estival având în vedere că dacă sunt hotărâţi şi ştiu ce îşi doresc se pot bucura de reduceri substanţiale la pachetele oferite de unele agenţii de turism.

A trecut petrecerea de Revelion iar maramureşenii nu se mai gândesc doar la iarnă, ci la sezonul estival. Aşa că au luat cu asalt agenţiile de turism pentru a se interesa de facilităţile pe care le au dacă sunt decişi să achiziţioneze un pachet pentru un sejur de vara minunat.

În momentul de faţă sunt reduceri pentru insulele Greceşti, Turcia, Spania şi Italia.

„Ca şi preţuri diferă în funcţie de numărul de stele, dar două persoane pot merge la un hotel all inclusiv, transfer de la 450-460 de euro pentru o persoană”, spune Daniela Grigorescu – operator turism.

 

Operatorii din turism susţin că nu este riscant să ne facem încă de pe acum rezervări pentru vacanţa de vară. Asta pentru că există poliţe de asigurare care contra unei sume modice ne da asigurări că vom primi banii achitaţi integral înapoi în cazul unor evenimente nefericite care pot împiedica să ne bucurăm de vacanţa de vara rezervată în plină iarnă.