La Biserica “Sfanta Cruce”, Fundatia Culturala Euroart a organizat un spectacol caritabil de colinde

Scris de Lia Bradeanu, 12 decembrie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fundatia Culturala Euroart, presedinte profesor dr. Iosif Covaci,  a daruit un cadou copiilor si ti-nerilor cu dizabilitati asistati de Asociatia Esperando.

Duminica, 11 decembrie, s-au bucurat cu totii de un concert special de colinde la Biserica “Sfanta Cruce”. I-au incantat pe toti cei prezenti corul Miniarmonia, format din prescolarii grupei mari a Gradinitei nr. 20, Camerata Euroart, dirijor prof. Adrian Roman, si Corala Euroart, dirijor profesor Melania Carmen Augustin. Nu au lipsit nici elevii Scolii nr. 18 si ai Scolii “A.I. Cuza” si clasa a IV-a a Liceului de Arta.

“Multumim pe aceasta cale tuturor oamenilor cu suflet, care au organizat acest eveniment si s-au gandit la cei care au nevoie de ajutor. Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa va aduca pace, liniste in suflet, iar desaga Mosului sa fie plina pentru toti cu sanatate, fericire si nenumarate bucurii”, a spus Daniel Filipas, directorul Asociatiei Esperando. Copiii cu dizabilitati au fost foarte cuminti, au ascultat colindele, iar la finele spectacolului au fost rasplatiti cu dulciuri.

  1. Pop Maria Ioana a spus: 16 decembrie 2011, ora 18:04

    Un concert foarte superb!Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!