Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii cu rezultate bune la învăţătură din programele desfăşurate în Maramureş

Scris de Lia Bradeanu, 05 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Jpeg

În 29 iunie şi 3 iulie, Fundaţia Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii din Baia Mare, Ardusat, Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag pentru rezultatele bune la învăţătură obţinute în anul şcolar 2016-2017. Toţi copiii sunt beneficiari ai programelor desfăşurate de Fundaţie în cele trei oraşe din judeţul Maramureş. Ei au primit cu bucurie diplomele de merit, pachetele cu jucării şi cadourile Rotary, fiind foarte încântaţi şi emoţionaţi deopotrivă.


Anual, la finalul anului şcolar, Hope and Homes for Children premiază copiii din programele sale care obţin rezultate bune la învăţătură. În 29 iunie, la sediul Hope and Homes for Children din Baia Mare, au fost premiaţi 18 elevi cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani din casele de tip familial dezvoltate de Fundaţie în Baia Mare şi Ardusat. În 3 iulie, la Centrul de Zi din Sighetu Marmaţiei s-a organizat festivitatea de premiere pentru copiii silitori din casele de tip familial din Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag şi pentru cei care frecventează Centrul de Zi din Sighetu Marmaţiei.
Elevii au primit diplome şi cadouri şi au fost felicitaţi de Bianca Stegeran, director naţional adjunct al Hope and Homes for Children şi de Anamaria Vid-Pop, managerul departamentului Educaţie, Terapie şi Asigurarea Calităţii în cadrul Fundaţiei, precum şi de Dorina Curteanu, director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş.

Bianca Stegeran, director naţional adjunct al Hope and Homes for Children, a declarat: ”Suntem extrem de bucuroşi şi mândri să vedem rezultatele deosebite obţinute de voi la învăţătură. Acestea sunt, nu doar o dovadă incontestabilă a muncii depuse pe parcursul întregului an şcolar, dar mai ales un motiv de bucurie şi mândrie atât pentru voi, cât şi pentru colegii, profesorii voştri de la şcoală, precum şi educatorii care se ocupă de voi în casele de tip familial. Vă dorim vacanţă plăcută şi mult succes pe mai departe”.

În cursul lunii iulie, vor fi premiaţi şi copiii din serviciile de tip familial dezvoltate de Hope and Homes for Children din Vişeu de Sus, evenimentul urmând să fie organizat la Casa de tip familial ”Carpaţi” din localitate.