Flori pentru ultima văduvă de veteran de război din Maramureş

Scris de Lia Bradeanu, 09 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Cu ocazia zilei de 8 Martie, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a felicitat, în numele instituţiei judeţene, ultima văduvă de veteran de război din judeţul Maramureş. Cuceu Maria a trecut pragul centenarului, urmând ca, în luna noiembrie să împlinească 101 ani. Cu multă dragoste şi dăruire, familia veghează asupra ei şi îi acordă îngrijirea corespunzătoare, dată fiind starea precară de sănătate şi vârsta înaintată a acesteia.

Imobilizată la pat, eroina maramureşeană a primit vizita preşedintelui CJ Maramureş, Gabriel Zetea, care i-a oferit un buchet de flori, în semn de preţuire şi admiraţie pentru demnitatea şi modul de viaţă pe care l-a avut de-a lungul timpului, pentru grija şi puterea de care a dat dovadă trecând peste greutăţile vieţii pentru felul în care a ştiut, în tot acest timp, să îşi păstreze familia unită.

De la căpătâiul femeii nu au lipsit, în această zi specială dedicată femeii şi mamelor din întreaga lume, copii şi nepoţii acestei onorabile femei, care s-au declarat emoţionaţi de gestul făcut de reprezentantul executivului Consiliului Judeţean Maramureş.