Copiii internaţi la Spitalul TBC au avut parte de surprize plăcute

Scris de Lia Bradeanu, 29 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

craciunMoş Crăciun a ajuns şi la copiii spitalizaţi de la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare. Tolba a fost plină de cadouri, semn că toţi prichindeii, de la mic la mare, au fost cuminţi.

Membrii Clubului Rotary Baia Mare l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă şi la copiii internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie. Tolba moşului a fost plină de cadouri atât pentru cei mai mici prichindei, cât şi pentru adolescenţi.

Cei mai mici copii s-au speriat în momentul în care l-au văzut pe Moş Crăciun. Însă, încurajaţi de cadrele medicale au reuşit să treacă cu bine peste emoţii şi spaima şi să spună o poezie moşului. Copiii spitalizaţi au mai avut parte şi de o altă surpriză. Pentru a mai uită de durere şi de bolile lor, un grup de tineri ai Teatrului Artscape au prezentat un moment de improvement show.

Copiii internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare sunt spitalizaţi săptămâni întregi având în vedere afecţiunile de care suferă. O parte dintre ei consideră deja salonul de spital că fiind a două casă. Aceştia speră să se facă bine cât mai repede pentru a putea să se bucure de sănătate, dar şi de dragostea şi căldură familiilor lor.