Consiliul Judeţean şi AJF au distribuit echipament sportiv fotbaliştilor maramureşeni

Scris de Vasile Gherman, 23 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş şi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş au distribuit echipamentul sportiv pentru echipele de Ligile 4 şi 5, în baza proiectului „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori”.

Acest proiect a fost realizat conform acordului de cooperare încheiat între între Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş, instituţia judeţeană alocând suma de 500.000 de lei. Zoltan Szekely, preşedintele AJF Maramureş a arătat că în baza acestui proiect au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 şi Under 11, urmând ca, la sfârşitul acestei luni, să primească mingi şi echipele participante la interliga de iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene” şi Trofeul „Gheorghe Ola”.

În baza aceluiaşi proiect, în cadrul festivităţii care a avut loc la Consiliul Judeţean Maramureş, au primit echipament sportiv şi echipele de seniori care participă la Ligile 4 şi 5, respectiv mingi pentru echipele de juniori din Liga 4.

În mesajul său, preşedintele AJF Maramureş, Zoltan Szekely a mulţumit Consiliului Judeţean pentru adoptarea acestui proiect atât de important pentru toţi iubitorii de fotbal, dar în special pentru jucători. ”O mare parte din bani i-am cheltuit deja, prin premierea cu cupe şi medalii a echipelor participante la ediţia trecută. Mai mult, toate echipele care s-au înscris în acest an la nivelul copii şi junior au fost premiate cu mingi”, a arătat Zoltan Szekely.

La festivitatea de luni au fost premiate echipele de seniori care au primit echipamente sportive, respectiv şort, jambier, tricou şi o geantă pentru cei din Liga a 5-a şi şort, jambier, tricou, trening şi mingi pentru cei din Liga a IV-a.

V. Gherman