Activitate blocată la Serviciul Înmatriculări Maramureş

Scris de Lia Bradeanu, 26 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Activitatea Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor Maramureş a fost paralizată de la primele orele ale dimineţii de joi, 26 octombrie. Maramureşenii care s-au prezentat azi ghişee au fost neplăcuţi surprinşi de anunţul care a fost lipit pe uşa de la intrare şi prin care erau anunţaţi că azi nu se lucrează. Totul din cauza unei defecţiuni a serverului.

Oamenii se plâng că au fost purtaţi inutil pe drumuri şi mai ales că nimeni nu este dispus să le dea lămuriri cu privire la o nouă programare având în vedere că pentru a susţine proba teoretică pentru permisul de conducere programările s-au făcut în urmă cu o luna şi jumătate.

 

Maramureşenii au devenit nervoşi în momentul în care nu li s-a comunicat ce se va întâmpla în continuare. Aceştia susţin că au venit special la Serviciul Înmatriculări pentru a-şi rezolva problemele. Unii şi-au lăsat copiii mici acasă, în timp ce alţii au venit din străinătate pentru aş-i radia autovehiculele sau pentru preschimbarea permisului de conducere.

Conducerea instituţiei susţine că maramureşenii care au avut azi programare la ghişeele Serviciului de Înmatriculări Maramureş vor fi reprogramaţi automat în zilele următoare fără să mai aştepte până vor primi un număr on-line.
Maramureşenii se plâng şi de relaţia de comunicare defectuoasă de la nivelul acestui serviciu. Neavând altă soluţie aceştia s-au întors acasă cu gândul că vor încerca să îşi rezolve problemele în altă zi rugându-se ca activitatea să se reia cât mai repede şi mai ales să nu mai aibă parte de astfel de neplăceri în viitor.