Peste un milion de lei pentru centrele medico-sociale din Dragomireşti şi Târgu Lăpuş

Scris de Lia Bradeanu, 15 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Rares Pop

Rareş Pop

Veste bună pentru centrele medico-sociale din Târgu Lăpuş şi Dragomireşti. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş a anunţat că a fost direcţionată suma de 1.00.028 de lei de către Ministerul Sănătăţii, reuşindu-se astfel asigurarea salariilor pentru angajaţii celor două centre.

„Peste 1.000.000 de lei au fost daţi prin Direcţia de Sănătate Publică Maramureş asigurându-se astfel salariile angajaţilor din cele două centre medico-sociale”, spune dr. Rareş Pop – direct DSP Maramureş.

Conducerea DSP Maramureş atrage însă atenţia că, în cazul în care primarii nu se vor implica în acoperirea cheltuielilor cu utilităţile celor două centre, vor apărea iarăşi probleme financiare. Aşa că face apel la bunăvoinţa administraţiilor locale pentru a se reuşi ca activitatea în cele două centre să nu aibă de suferit din punct de vedere financiar.

În toamna acestui an angajaţii din Târgu Lăpuş au fost nevoiţi să întrerupă activitatea în Centrul medico-social preţ de câteva ore. Aceştia au dorit să tragă un semnal de alarmă vis-a-vis de faptul că nu şi-au primit salariile timp de două luni. Acum atât angajaţii centrului, cât şi primăria şi conducerea DSP Maramureş speră ca astfel de situaţii să nu mai apară. Cel puţin în acest an.