O femeie îi acuză pe medicii băimăreni de malpraxis

Scris de Lia Bradeanu, 28 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Concubina unui bărbat de 44 de ani îi acuză pe medicii băimăreni de malpraxis. Aceasta susţine că bărbatul cu care trăia, deşi acuza dureri în piept, a primit tratament pentru alcoolemie, fiind trimis acasă de la UPU, însă la scurt timp după ce a ajuns a decedat. Cauza morţii fiind infarct miocardic.
Femeia din Remetea Chioarului susţine că a fost la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare luni, 18 iunie, după ce bărbatul împreună cu care trăia acuza dureri puternice în piept.
Se pare că pacientul a primit tratament pentru comă alcoolică. Femeia spune că înainte cu o zi ar fi băut două beri, însă nu a consumat băuturi alcoolice în ziua în care a mers la spital. A fost lăsat să meargă acasă dar la nici cinci minute după ce au ajuns bărbatul a decedat. În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 44 de ani a murit din cauza unui infarct miocardic.

Localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate. Nu înţeleg cum a fost posibil ca un om în floarea vârstei, fără să fi fost bolnav niciodată, să moară cu zile. Aceştia spun că l-au cunoscut pe Florin Conţ care era harnic şi mereu gata să îi ajute.
Femeia a depus plângere la Colegiul Medicilor Maramureş, sperând să i se facă dreptate omului pe care l-a iubit şi pe care l-a îngropat mult prea repede.