Dental Excellence, clinica stomatologică pentru întreaga familie.

Scris de Decebal Ienasoiu, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În spatele unui zambet frumos trebuie să se ascundă în primul rând un zambet sănătos. Un zâmbet luminos şi atrăgător reprezintă atuul esenţial al oricărei persoane.

Dacă esti o fire atentă la cum arată lumea din jur şi, mai ales, la aspectul personal, ştii că prima impresie contează. De asemenea, mai bine de jumătate din comunicarea non-verbală se realizează la nivelul feţei, iar punctul focal al acesteia il reprezintă zâmbetul.

Sondajele arată că trei sferturi din populaţie consideră că un zâmbet sănătos este cel mai important atu şi mulţi spun că este primul lucru pe care îl observă atunci când se întâlnesc cu o nouă persoană.

In cadrul Dental Excellence, clinica stomatologică cu servicii profesionale, sănătatea dinţilor tăi şi zâmbetul tău sunt preocuparea noastră zilnică. La această clinică stomatologică vei primi toate informaţiile necesare înainte de orice tratament şi vei avea parte de o echipă unită, entuziastă, compusă din specialişti pentru fiecare ramură a stomatologiei. În plus, membrii echipei participă constant la cursuri de formare profesională, atât în ţară, cât şi în străinatate, astfel încât să îţi poată oferi cele mai noi tehnici de tratament.

Clinica stomatologică Dental Excellence te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti sănătatea şi aspectul danturii! Alături de noi vei obţine un zâmbet perfect, îţi va creşte stima de sine şi îţi vei îmbunătăţi calitatea generală a vieţii! Scopul nostru este ca mersul la stomatolog să nu mai reprezinte un chin.

Şi pentru că nu credem în vorba „baba suferă la frumuseţe”, te asigurăm că toate procedurile sunt realizate fără durere în această clinică stomatologică, astfel ca tu să ai o dantură sănătoasă şi frumoasă. În plus, te vom trata într-o atmosferă relaxantă, iar empatia şi profesionalismul medicilor noştri te vor ajuta să învingi orice teamă de vizită la stomatolog.

În această clinică stomatologică, în funcţie de diagnostic, fiecare pacient va beneficia de tratament personalizat, respectând calitatea actului medical, la un preţ corect. La noi, până şi juniorii vin cu zâmbetul pe buze! Medicii noştri trateaza pacienţii folosind cele mai inovatoare tehnologii. În cadrul clinicii noastre, vei beneficia de tot sprijinul şi priceperea noastră acumulată în anii de experienţă. Noi considerăm că tehnologia, alături de un personal medical profesionist, reprezintă viitorul stomatologiei şi garanţia calităţii pentru pacienţi, de aceea am investit în cea mai nouă aparatură pentru toate specializările stomatologice.

Oferim tratamente stomatologice la cel mai înalt nivel! La clinica stomatologică Dental Excellence, ai acces la servicii complete: ortodonţie de top, faţete dentare, albire dentară, tratamente stomatologice destinate copiilor, dar şi adulţilor.

Indiferent de problemele cu care te confrunţi, la clinica stomatologică Dental Excellence vei avea parte de cea mai potrivită soluţie de tratament.

Folosim materiale şi instrumente de ultimă generaţie, consumabile de unică folosinţă şi proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Clinica stomatologică este dotată cu instrumente care permit efectuarea manoperelor specifice în condiţii de maximă igienă.

Suntem mereu atenţi atât la sănătatea ta, cât şi la bugetul tău, de aceea vei găsi întotdeauna la noi cel mai bun raport calitate/preţ.

La noi vei reveni de fiecare dată cu zâmbetul pe buze! Intră pe www.dentalexcellence.ro şi convinge-te!