UNPR Maramureş şi-a propus 10.000 de semnături pentru europarlamentare

Scris de Vasile Gherman, 06 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

UNPR Maramureş se reorganizează la nivel judeţean. În prezent, se află în plin proces de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.

La Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare au avut loc două întruniri cu preşedinţii organizaţiilor locale din Maramureşul istoric, respectiv, din zona Băii Mari. Cu această ocazie au fost adoptate o serie de măsuri pentru optimizarea organizaţiilor locale.

De asemenea, UNPR Maramureş acţionează pentru refacerea numărului de membri pe care organizaţia judeţeană i-a avut în anul 2016 . Atunci, au fost 8.200 de progresişti maramureşeni, iar acum sunt 3.000.

UNPR Maramureş şi-a propus să realizeze 10.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare. Mesajul conducerii judeţene a partidului este spre unitate, seriozitate şi transparenţă. UNPR Maramureş este alături de preşedintele Gabriel Oprea, pentru a îndeplini  obiectivele UNPR pe termen scurt şi mediu: „Pentru europarlamentare trebuie să ne comportăm onorabil”, a spus preşedintele executiv UNPR Maramureş, Ioan Liviu Tăut. UNPR, care se află în prezent într-un proces accelerat de reconstrucţie, va promova şi va apăra interesele ţării pe toate planurile. La nivel naţional  UNPR a avut peste 500.000 de membri. „Îi aşteptăm să revină acasă pe toţi cei care au ales să se retragă din politică, după ce eu am demisionat. Dacă au încredere în mine, în noi, să revină. Să vină alături de noi toţi patrioţii români, care îşi iubesc ţara, care urăsc trădătorii de ţară şi care nu acceptă ca România să fie denigrată şi umilită. O să analizăm mult mai atent cu cine ne aliem. Căutăm să fim mai înţelepţi, nu vom mai bate palma cu oricine şi nu ne vom da cuvântul oricui”, declarat Gabriel Oprea

Vasile Gherman