Traian Băsescu, prezent la conferinţa de alegeri PMP Maramureş

Scris de Emil Petric, 28 mai 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

dav

Sâmbătă 26 Mai 2018, în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, la Casa Tineretului , a avut loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Partidului Mişcarea Populară(PMP) Maramureş.

Sala a fost neîncăpătoare deoarece se aflau foarte mulţi membri PMP dar şi susţinători ai partidului. La acesta conferinţa a participat fostul preşedinte al României Traian Băsescu, actual preşedinte PMP. El a fost primit în aplauze şi aşteptat de liderii şi membrii PMP cu pancarte şi steaguri tricolore. Evenimentul a început cu intonarea imnului de stat al României.

Traian Băsescu a vorbit despre importanţa partidului Mişcarea Populară, despre justiţie, şi de situaţia interna a ţării. Printre cele mai dure afirmaţii ale preşedintelui au fost atacând guvernarea PSD:

„PSD – ul nu trebuie lăsat sa-şi bata joc de ţara aceasta ,proastele guvernări PSD reprezintă emblema demagogiei, trebuie să scoatem de la guvernare acest cancer”.

În ceea ce priveşte justiţia acesta a zis că: ”Justiţia din România are un derapaj , cei mai ticăloşi oameni sunt Iordache şi Tariceanu care vor să pună justiţia sub control. Procurorii trebuie sa nu mai facă abuzuri , să respecte dreptatea la un proces corect, abuzurile nu au ce căuta în justiţie.”

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi-a terminat discursul încheind cu un subiect despre Republica Moldova: „În Moldova nu există un brand majoritar mare. Populatia României regretă profund instaurarea comunismului.”

Material realizat de Vasile Vlad student jurnalism anul II Baia Mare

  1. Nandor Ioan a spus: 02 iunie 2018, ora 09:27

    Dar mai exista ”partidul” acesta ????Iar basescu nu trebuia sa o ia spre est,spre Cricova ?Ce cauta in Baia Mare???