PPU convoacă primul congres în 15 septembrie

Scris de Mioara Maxim, 13 august 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Puterii Umaniste (PPU), în care se va stabili data şi agenda congresului formaţiunii, va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu.

„Şedinţa Consiliului Naţional pentru organizarea congresului va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu. Acolo vom stabili agenda congresului şi vom prezenta un program mai amplu al partidului, programul nostru de ţară. Se va definitiva şi conducerea centrală tot la congres”, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Naţional al PPU, Laurenţiu Mihai.

La rândul său, copreşedintele interimar al partidului Maria Grapini a precizat că în cursul zilei de miercuri a avut loc prima întâlnire a membrilor fondatori ai formaţiunii politice, iar în cadrul acesteia a fost prezentat proiectul de program care va fi completat cu propunerile venite din teritoriu, relatează Agerpres.

„Toţi cei care se înscriu la noi în partid până la congres devin membri fondatori. Până la congres vom avea o comisie pentru definitivarea statutului, statut care este în stadiu de proiect, iar toţi liderii de filiale au dreptul să vină cu propuneri. La congres vom avea forma finală, prin care să ne putem desfăşura activitatea. Programul nostru pune în centru omul”, a afirmat Grapini.

Ea a adăugat că PPU are ca scop asigurarea unui climat politic şi social favorabil dezvoltării fiecărui individ, astfel încât să poată să îşi valorifice calităţile în România.