Maramureşul are un secretar de stat în Cancelaria premierului

Scris de Vasile Gherman, 10 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim Ministrului Ludovic Orban.

Potrivit Biroului de presă PNL Maramureş decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

,,Mulţumesc premierului pentru încrederea acordată şi colegilor care m-au susţinut pentru această poziţie. De asemenea, echipa PNL Maramureş alături de care voi munci în continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merită recunoştinţa mea, deoarece împreună am muncit pentru a face din PNL Maramureş una din cele mai puternice organizaţii liberale din ţară.

Sunt onorat de această numire şi cu responsabilitate mă alătur echipei guvernamentale pentru a pune în practică măsurile despre care le-am vorbit oamenilor în campanie şi pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.

Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm şi sunt convins că împreună cu întreaga echipa guvernamentală vom reuşi să ducem la capăt cu succes toate măsurile asumate.

Cu muncă, încredere şi bună-credinţă construim împreună România pe care o dorim cu toţii.”, a declarat liderul PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

PNL Maramureş a devenit principala forţă politică din Maramureş, obţinând scoruri electorale foarte bune la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din acest an.

V. Gherman