Horj vrea sa candideze la sefia PNL Maramures

Scris de Grigore Ciascai, 07 octombrie 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La inceput a fost doar un zvon aruncat pe piata de Ion Beuca, secretar al PN|CD Maramures, pe blogul sau de „taranist maramuresean”. Si cum nimic nu-i intamplator in lumea politica, iata ca deputatul Pavel Horj (Colegiul Borsa -Viseu) a anuntat ca vrea sa candideze pentru functia de presedinte al PNL Maramures. Cel care doreste sa ocupe locul lasat liber de Cristian Anghel, crede ca se va bucura de sprijinul delegatilor liberali din teritoriu la Conferinta Judeteana, care vor aprecia activitatea de parlamentar a acestuia, mai ales pentru ca a reusit sa initieze cateva legi care au fost si votate, benefice pentru comunitatile locale. Pavel Horj nu-i decis in totalitate, dar, dupa cum il cunoastem, noi suntem siguri ca isi va depune candidatura. Problema e ca ii va trebui si voturi pentru a fi ales, si cu astea e ceva mai greu.

  1. taranist,de Maramures a spus: 07 octombrie 2010, ora 12:02

    Zvon,toata organizatia JUDETEANA PNL MARAMURES SI ORG.LOCALA BAIA MARE ,va reveni inapoi in PNTCD si vor milita in Maramures , doctrina crestin-democrata,vor abandona doctrina liberala,,care propune si sustine imbogatirea prin oarice mijloace matrial,nu spiritual,,

  2. Ion Beuca a spus: 07 octombrie 2010, ora 21:04

    Zvonul meu s-a adeverit, al tau nu prea cred ca are sanse sa se adevereasca, chiar daca mi-ar conveni. In rest, imbogatirea pe cai cinstite nu aduce nimic rau unei tari, in schimb, impartirea saraciei nu duce nicaieri.