Florin Tătaru, ales preşedinte PSD Baia Mare

Scris de Lia Bradeanu, 11 aprilie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Florin Tataru1Duminică, 10 aprilie, organizaţia PSD Baia Mare şi-a ales preşedintele pentru următorul mandat. În cursă au fost înscrişi doi candidaţi, respectiv deputatul PSD Baia Mare, Florin Tătaru, candidat pentru Primăria municipiului Baia Mare şi social-democratul Dacian Manoliu.

Fiecare membru de partid şi-a putut exprima opţiunea, prezentându-se la vot 627 de membri, ceea ce reprezintă un procent de 77% din totalul celor înscrişi în Organizaţia PSD Baia Mare. Deputatul PSD Baia Mare, Florin Tătaru, a câştigat detaşat această competiţie, fiind preferat de 89% dintre votanţi, conform comunicatului transmis de Biroul de presă al PSD Maramureş.
”Am asistat ieri (duminică, 10 aprilie 2016), în Baia Mare, la un exerciţiu remarcabil de democraţie internă a unui partid. PSD înţelege că doar prin transparentizarea procedurilor interne de alegeri a structurilor de conducere poate să câştige cu adevărat încrederea maramureşenilor. Doresc să felicit organizaţia PSD Baia Mare pentru mobilizare, pentru decenţă şi pentru că au reuşit să fie prima organizaţie de partid din România care îşi alege preşedintele prin votul tuturor membrilor. Am văzut ieri, la sediul PSD din B-dul Bucureşti, câteva sute de oameni entuziaşti şi dornici să-şi exprime în mod liber opţiunea electorală. Vreau să îl felicit pe Florin Tătaru pentru alegerea sa în fruntea organizaţiei PSD Baia Mare, fiindcă într-un timp extrem de scurt a reuşit să câştige încrederea membrilor de partid şi, mai ales, să unească marea masă a social-democraţilor băimăreni într-o singură voce. O voce puternică, distinctă, care se profilează ca o alternativă credibilă la actuala administraţie locale”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.