Crina Chilat – susţinută de maramureşeni

Scris de Vasile Gherman, 23 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

„Este o doamnă cumsecade! Am întâlnit-o la concertul de muzică religioasă şi mi-a făcut o impresie bună! Îi cunosc familia şi ştiu că-s oameni oneşti!”, cu astfel de expresii a fost primită, la Şomcuta Mare, Crina Chilat, candidat pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Lăpuşeanca este membru PSD din anul 2012, iar din anul 2015 ocupă funcţia de vicepreşedinte în Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OFSD). Crina Chilat este absolvent de ASE şi desfăşoară activităţi de contabilitate şi audit financiar.

Crina Chilat s-a prezentat la Şomcuta Mare, în faţa alegătorilor, împreună cu deputatul Sorin Marius Bota, primarul Gheorghe Buda şi un grup de tineri. Cu calm şi eleganţă, le-a răspuns oamenilor la întrebări legate de majorarea pensiilor, a alocaţiilor, a salariilor, şi le-a vorbit despre proiectele pe care le are pentru Maramureş, pentru România. Le-a strâns mâna, atât admiratorilor, cât şi alegătorilor din nucleul altor partide. Când a fost nevoie, Crina Chilat s-a confruntat bărbăteşte cu cei neîncrezători pentru a arăta că are viziune, că are idei.

Majoritatea chiorenilor şi-au declarat susţinerea pentru candidata PSD. Unii au spus că votează omul, în timp ce alţii au declarat că sunt mulţumiţi de prestaţia partidului care le-a oferit salarii sau pensii mai mari, partid care a îmbunătăţit programele de sănătate şi le-a facilitat accesul la medicamente sau alte oportunităţi.

„PSD este singurul partid care, la alegerile europarlamentare din 26 mai, are candidat din Maramureş pe loc eligibil. Când vorbim de Crina Chilat, vorbim de un om onest, destoinic, a cărui candidatură ne onorează. O susţin pe Crina Chilat un om capabil să ne reprezinte cu cinste în Parlamentul European”, a declarat Gheorghe Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.

V. Gherman